Access Body Processen is een mooie manier om oude herinneringen uit het licghaam los te laten - het lichaam is geen opslag- en nieuw te creeren op de manier waarop jìj weet dat bestaat. 

Door deze processen te gebruiken laten we opgeslagen energie - van dit of andere levens - los, zodat we plaatsmaken voor nieuw; over de toekomst.

We gebruiken zachte druk op het lichaam, door onze handen op bepaalde plaats op het lichaam te plaatsen en zo bepaalde lichaamsprocessen daar ons te laten werken, op de bepaalde plek.

Nogmaals; informatie, welke al van levens lang is opgeslagen, kan zo op een makkelijke manier het lichaam uit, zodat er plaats komt voor nieuw; de toekomst.

Zie je graag.

Kies hieronder svp wat bij je past, op dit moment.

Je kunt kiezen uit BMM, Celulair Memory en TSS. Alle drie werken ze op trauma, opgelagen van dit leven en/of andere levens.

Kies maar 😀

 

BMM

BMM

Als we - over levens - energie hebben opgelagen over onze familie - gewoonten, 'regels', ongemakkelijke afspraken, etc etc - wat on sniet meer past en niet meer in de huidige realiteit passen ('meisjes moeten netjes zijn' bijv.), dan kunnen we dit loslaten door tdit proces te laten runnen.

Ook kunnen we het gebruiken om de 'opslag' tav familie-problemen los te laten, waardoor er inzicht komt.