Live Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's'

 

Live Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's' 

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet. 

Er zijn in je lichaam honderden energiecentra en energiepunten aanwezig maar deze 7 zijn de belangrijkste, dat is waarom je de term '7 Chakra’s' vaak tegenkomt als het hierover gaat. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrij kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten die zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Je kan daarbij denken aan ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst en verdriet. 

Je Chakra’s zijn van groot belang voor jouw gevoel van welzijn. De manieren waarop je deze in balans kan brengen zijn divers en zorgen voor een gezonde balans in je lichaam. Het is vaak niet zo moeilijk en 'zweverig' als je misschien zou denken. Feit is wel dat elk goed begin, begint met een gezonde en gebalanceerde energiehuishouding in je lichaam. Het zal je in staat stellen om de rest van je leven waar te maken. 

Je leert je chakra's te 'allignen', op te schonen en sterker te maken. Èn in de toekomst er meer gewaar op te zijn waneer andere energiën je chakra's 'binnenkomen' omdat ze iets willen creeren, wat niet van jou is. Het betekent bevrijding van jouw wezen op de alle niveau's.

In voor meer?

Meld je dan aan en creëer jòuw vrijheid!

Wees van harte welkom ❤️

Datum/tijd: voor 4 opeenvolgende vrijdagavonden om 19.30u 
Plaats: jouw computer / Online via Zoom 
Bijdrage: € 55,00 voor 4 lessen 
Aanmelden: info@accessjoy.nl of via Contact.

We gaan een mooie, super mooie & vrolijke tijd tegemoet!