Energetic Facelift


De Access Facelift is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en tekenen van ouder worden op gezicht en lichaam om te draaien.

De zachte aanraking aan gezicht, nek en hals, werkt met je lichaamscellen om zo te herstellen, verjongen en weer krachtig te worden.

Mensen hebben de volgende resultaten gerapporteerd:
- het licht en de krachtige uitstraling van het gezicht
- elasticiteit van de huid
- helderheid van de ogen
- glans in het haar
- borsten-lift en strakkere billen
- betere en meer krachtige energie
- meer ontspanning
- enz. enz.

Op het moment dat we de oordelen loslaten die we zelf op ons projecteren, zal het lichaam vanzelf beginnen zich te herstellen, van binnen uit, en we beginnen weer krachtig te worden, stralend en met een jonge uitstraling.

In een sessie wordt met 30 energieën gewerkt, welke inwerken op lichaam en gezicht. Hierdoor laat je beperkende standpunten los -die bepalen hoe je eruit ziet-, gifstoffen en andere dingen die het continue verjongen en herstellen van je lichaam en de cellen tegenhielden.

Na het ontvangen van de Energetic Facelift™ voel je je fit, helder, verjongd en er worden zelfs betere lichaamshoudingen gerapporteerd, verbeterde slaap, krachtigere uitstraling, stralendere energie etc.

De Access Energetic Facelift™ wordt wereldwijd in de luxere spa’s & wellness centra gegeven, als ook in de luxere beautysector.

De energetische facelift heeft een uitwerking op de beperkende energieën, denkwijzen en oordelen die vastzitten in onze borstkas, gezicht, hoofd en lichaam. Door de behandeling worden deze energieën in beweging gezet en vinden er positieve veranderingen plaats. De zachte, kalmerende aanraking op hals, gezicht en hoofd herstelt en verlevendigt de cellen van jouw lichaam, doordat het oordeel uit het celgeheugen wordt gewist. Een energetische facelift verjongt je lichaam én je wezen!

Wees van harte welkom voor een sessie, te boeken op info@accessjoy.nl, via Contact of via Webshop.

Prijs: normaal € 75,00, nu € 35,00 per sessie, tot eind november. ex btw

All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!’

Hoeveel moois kan het geven en wat is er dan nog meer mogelijk??

Come and find it out!

 

Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consiousness® waarmee vastgezette energieën, die te maken hebben met veroudering in beweging gezet worden. Het behandelt de weefsels van de borst, hals en het gezicht en geeft het lichaam een kans om beperkte energieën en oordelen in beweging brengen. Niet alleen je gezicht maar je hele lichaam heeft er voordeel bij, het is als het ware een hele bodylift!

Wanneer je veel mee hebt gemaakt in je leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Vaak is er een verzakking van de huid te zien en je huid straalt niet meer. Door ouderdom, oordelen en stress vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

Het is een zeer ontspannende behandeling.

"Consciousness is the ability tob e present in your lift in every moment, without judgment of you or anyone else. It is the ability to receive everything, reject nothing, and create everything you desire in life – greater than what you currently have, and more than what you can imagine."

Gary Douglas