Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling ‘Bewust Zijn’ | start 6 november en 8 december

 
Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling ‘Bewust Zijn’
 
In deze cursus leer je bewust te worden van energie en daarmee om te gaan. Wat is van jou? Wat is van de ander? En hoe ga je daarmee om?
Hoe kan je jouw energieveld versterken en zo energieën die je buiten je wilt houden ook echt buiten jouw veld blijven en jij dus schoon, opgeruimd, vrolijk en krachtig blijft en zo in je leven staat?
 
Je leert hoe je je omgeving, mensen, voorwerpen en je eigen energieveld makkelijk kan reinigen en schoon kunt houden. We gaan werken met het innerlijk oog. Je ervaart hoe dit alles verandert hoe jij in je leven staat, beslissingen neemt, etc. Maar ook: wat is de kracht van intenties, hoe kunnen we bewust creëren, wat zit daar nog tussen, etc.
 
Kortom; hoe zetten we bewust in en gaan we gebruiken en leven wat we nog veel meer zijn dan we vaak denken te zijn?
 
Wil jij meer jou zijn? Meer in je kracht staan en aan het stuur staan van jouw eigen leven? Kom dan naar deze cursus en je komt er gegarandeerd en blijvend rijker uit!
 
De cursus duurt 8 weken en we vinden het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy (maureenlassooy@gmail.com of 06-49952259). Je krijgt sowieso altijd de recordings zodat je de call na kunt luisteren. Hoe nòg mooier?
 
Inschrijven kan ook via Contact of maureenlassooy@gmail.com. Voor meer informatie bel, app of mail ons even. We zien je graag! We starten vrijdag 6 november en dinsdag 8 december om 20u (2 groepen).
 
Let all things be changed by Your Consciousness 😍

Online Workshop 'Werken met Engelen' - start woensdag 11 november en maandag 30 november

 
Ze zijn er altijd en toch zien we ze -nog- niet (of soms toch wel ;-) ): Engelen, persoonlijke gidsen, Aartsengelen.
 
Hoe werken we met hen?
Hoe maken we contact met hen en communiceren we met hen en... zij met ons?
Dit alles en nog veel meer komt aan bod in deze online workshop van 3 of 4 avonden.
Zet je schrap, want dit wordt jouw volgende stap :-).
 
Van harte welkom!
 
Datum/tijd: start woensdag 11 november (3x voor € 33,00) en maandag 30 november (4x voor € 55,00); 20.00u - ong. 21.30u
Plaats: jouw computer 
Bijdrage: € 33,00 voor 3 lessen of € 55,00 (voor 4 lessen) - inclusief de recordings
 
Hoeveel moois kunnen we SAMEN creëren met de Engelen (je bent dus nooit meer alleen ;-) )
Ik nodig je van harte uit voor meer ❤❤❤
 

4 weekse Online Cursus - Werken met de Chakra's, start dinsdag 1 december

4 weekse Online Cursus - Werken met de Chakra's, start dinsdag 1 december, 20u

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sansksriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet.

Er zijn in je lichaam honderden energiecentra en energiepunten aanwezig maar deze 7 zijn de belangrijkste, dat is waarom je de term '7 Chakra’s' vaak tegenkomt als het hierover gaat. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrij kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten die zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Je kan daarbij denken aan ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst en verdriet.

Je Chakra’s zijn van groot belang voor jouw gevoel van welzijn. De manieren waarop je deze in balans kan brengen zijn divers en zorgen voor een gezonde balans in je lichaam.

Het is vaak niet zo moeilijk en 'zweverig' als je misschien zou denken. Feit is wel dat elk goed  begin, begint met een gezonde en gebalanceerde energiehuishouding in je lichaam. Het zal je in staat stellen om de rest van je leven waar te maken.

Datum/tijd: start dinsdag 1 december - voor 4 dinsdagavonden om 20.00u

Plaats: jouw computer / Online via Zoom

Bijdrage: €55,00 voor 4 lessen - inclusief recordings

Aanmelden: maureenlassooy@gmail.com of via Contact.
 

We gaan een mooie reis tegemoet! ❤

Online Cursus Voorouder Processen 'Familie Geheimen' - start 14 oktober en 9 november

 
Online Cursus Voorouder Processen 'Familie Geheimen' - start 14 oktober en 9 november
 
Hoe zal het zijn, als jij verlost was van dat wat je al zolang tegenhield?
 
Als in een schakelketting zijn wij verbonden met onze voorouders. Allerlei overtuigingen, gevoelens, emoties, levenswijzen; als met koorden zijn wij verbonden. Wat leeft er nu nog allemaal wat ons nog steeds tegenhoudt? Hoe kunnen wij onze voorouders en zo onszelf bevrijden van beperkende belastingen, zodat we allemaal helemaal schoon en zuiver verder kunnen? Dit zal in ieder geval alle betrokkenen, tot op vele vele niveaus, erg helpen.
 
Je zult alles anders gaan ervaren als je eindelijk verlost bent van wat jou al zolang tegenhield vanuit de voorouders. Wil jij meer jou zijn? Meer in je kracht staan en aan het roer staan van jouw eigen leven en leven vanuit je volledige potentie, ongelimiteerd? Kom dan naar deze cursus, maak je weg vrij en je komt er gegarandeerd rijker en veel vrijer uit!
 
Ben jij klaar voor de transformatie van je verleden? Geef jezelf dit cadeau en maak zo die hele grote sprong voorwaarts. Doe daarmee heel veel anderen en ook jezelf een groot plezier!
 
De cursus bestaat uit 3 volledige opeenvolgende online avondlessen en we vinden het fijn als je alle sessies aanwezig te zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy via maureenlassooy@gmail.com of via telefoon 06-49952259.
 
Inschrijven kan via bovenstaand email of tel.nr. Voor vragen, bel, app of mail ons even. We starten woensdag 14 oktober en 9 november (2 groepen), om 20.00u.
We zien je graag ♡.
 
* Let all things be changed by Your Consciousness * 
 
Kortom; hoe bevrijden we ons van dat wat ons, vaak onbewust, al zolang tegenhoudt te zijn wie we in werkelijkheid zijn en te leven vanuit onze volle potentie. Ben jij hier nieuwsgierig naar? Kom dan naar deze cursus en… maak je weg vrij.
 

Online Spirituele Jaarcursus 'Aan het Roer van je Leven' | start vrijdag 8 januari 2021

 

Online Jaarcursus Spirituele Ontwikkeling 'Zelf aan het roer van jouw leven', start vrijdag 8 januari (voor om de week)

Ben jij al vaker benieuwd naar spirituele ontwikkeling? Wil jij meer weten over de stappen op jouw pad en ben je klaar voor een stapje vooruit?

Kom dan naar deze cursus en hij maakt je vrij.

We gaan bijvoobeeld werken met Voorouders, maar ook met de Maya-cultuur, werken met de Chakra's en onze dromen na; wat heeft een droom voor betekenis en wat kan je ermee?

Ook gaan we werken met Indiaase Goden, met Engelen en Heilige Geometriën. Je leert werken met mantra's, leert de juiste vragen stellen in elke situatie van je leven en zo jouw geest krachtiger maken zodat je meer kan manifesteren in joùw leven.

Met huiswerkopdrachten, mantra's en leerzame momenten kom jij een stapje verder. 

Je leert de kracht van de Geest; wat is het en wat kan je ermee. Je leert oude Indiaase technieken van heeling en inzicht. Je leert om te gaan met oude familiepatronen en die om te buigen naar iets positiefs, zodat het een bijdrage is voor iedereen.

Je leert meditatie technieken die je heel het leven bijblijven.

Zo raken we alle lagen van je Zijn en wordt je Vrij. Juist omdat je meer gewaar wordt op alle lagen van je Zijn, wordt je de 'positieve toon' voor je omgeving, waardoor je hen ook vrij maakt.

Hoe nog mooier?

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn adem & meditatie, bewustzijn op alle chakra's, kinderen en jouw kindertijd, eten/slapen en andere basisbehoeften, etc.

Wil jij een jaar lang werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Kom dan naar deze cursus en maak je Vrij!

Wil jij meer jou zijn? Meer in je kracht staan en aan het stuur staan van jouw eigen leven? Kom dan naar deze cursus en je komt er gegarandeerd en blijvend rijker en blijer uit!

De cursus duurt een jaar, waarbij we om de week online zijn (via Zoom) en we vinden het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy (maureenlassooy@gmail.com of 06-49952259). Je krijgt sowieso altijd de recordings zodat je de call na kunt luisteren. Hoe nòg mooier? 
 
Je bijdrage is € 335,00 (welke in 4 delen betaald kan worden) - inclusief recordings.
 
Inschrijven kan via Contact of maureenlassooy@gmail.com. Voor meer informatie bel, app of mail ons even. We zien je graag! We starten vrijdag 8 januari (om de week) t/m november 2021.
In december hebben we een gezamelijke terugkomdag voor het leren van healingstechnieken. Hiervan - van deze dag- schrijf je een evalutatieverlsag. Het geheel wordt afgesloten met een Certificaat. De kosten voor de terugkomdag zijn los van de online cursusprijs en bedragen € 50,00 voor de gehele dag.
 
Ik zie je graag!
 
Hoeveel kunnen we allemaal verandern als we gezamelijk een stapje voorwaards maken?
Wat is er dan nog meer mogelijk?
I ask you to step UP!
 

Online Cursus 'Werken met Heilige Geometrieën' | start 3 en 11 november

Ons lichaam ìs Heilige Geometrie. Zoals de celopbouw is, zo is Heilige Geometrie. Het is dus onze oorpsrong en we zullen er ook naar wederkeren.

Als we 'onderweg' even de weg kwijtraken, kan Heilige Geometrie ons weer op het pad wijzen. Hoe? Door het weer aan te zetten in de cellen van het lichaam, door ons weer te herinneren wie we zijn en zo weer een stapje verder te komen. Naar onze oorsprong.

Een praktische cursus, waarin je leert te werken met Heilige Geometrieën, ze leert herkennen, onderscheidt kan maken en leert wat wanneer te gebruiken. We gaan werken met de Heilie Drie-eenheid, hoe je daarmee ruimtes op kan schonen en velden uit kan zetten. Zo heb jij en je hele gezin, omstanders, partners, je werksituatie en iedereen waar je mee te maken heeft, daar voordeel van. Hoe nog beter?

We gaan werken met het derde oog, visualiseren, kennis nemen van verschillende Heilige Geometriën, hun oorsprong en nog veel meer.

De cursus duurt 3 weken en we vinden het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy (maureenlassooy@gmail.com of 06-49952259). Je krijgt sowieso altijd de recordings zodat je de call na kunt luisteren. Hoe nòg mooier? 

Inschrijven kan ook via Contact of maureenlassooy@gmail.com. Voor meer informatie bel, app of mail ons even. We zien je graag! We starten dinsdag 3 november en woensdag 11 november.

Wat is er dan nog meer mogelijk? 

 

Cursus 'Spirituele Ontwikkeling' voor jongeren | start 6 en 15 juli 20.00u

 

Cursus 'Spirituele Ontwikkeling' voor jongeren | start 6 en 15 juli 20.00u
 
Onze energie gaat overal naartoe, zonder dat wij daar ons van bewust zijn. Wij zijn daar zeer vrijgevig is. Maar er komt ook nogal wat energie bij ons binnen en dat is niet van ons…… Het gevolg is dat we ons vaak moe en onbestemd voelen. Wat doen we daar mee?
 
Om dit te onderzoeken en te voelen is deze online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn' voor Jongeren (12-18 jaar).
 
Wat gaan we doen in deze cursus?
 
Dit is een online cursus van 7 weken, via Zoom, waarin je leert energie te voelen en hoe daar mee om te gaan. Door:
 
 • lichamelijk bewustzijn;
 • te ervaren welke energie van jou en welke van de ander is;
 • contact te maken, zonder dat je je er in verliest;
 • schoonmaken van je energieveld, leefruimte en voorwerpen;
 • kijken door je innerlijk oog;
 • keuzes te maken door te voelen;
 • creëren en loslaten.
Belangrijk is dat deelnemers alle bijeenkomsten aanwezig zijn, omdat we samen een energieveld opbouwen, waar veranderingen en ontwikkelingen gemakkelijker zullen gaan. We gebruiken de kracht van het veld. Mocht je toch een keer niet aanwezig kunnen zijn, kijk dan de recordings (die gratis worden toegezonden) zodat je de les tovh volgt. Hoeveel moois kunnen we creëren?
 
Je kunt je opgeven via pb of maureenlassooy@gmail.com

De cursus duurt 7 weken en we vinden het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy (maureenlassooy@gmail.com of 06-49952259). Je krijgt sowieso altijd de recordings zodat je de call na kunt luisteren. Hoe nòg mooier?

Inschrijven kan ook via bovenstaand email of tel.nr. Voor meer informatie bel, app of mail ons even. We zien je graag! We starten maandag 6 juli en woensdag 15 juli (in 2 groepen).

Let all things be changed by Your Consciousness 😍 

'Creëren en Manifesteren met de Chakra's' | 4 weekse Online Cursus | start 24 augustus

 
Alle creatie vindt plaats door de Chakra's.
Als er één 'scheef' staat, vindt er geen manifestatie/creatie plaats.
Waar is dit bij jou?
Come and find it out 😀
 
Chakra's zijn energie-niveau's in het lichaam - net als op aarde 'but that's a story for another time.
 
Zoals er al gezegd was, als er één 'scheef' staat (wat nu bij China gebeurt; 2e chakra) vindt er geen 'juiste' manifestatie (& creatie) plaats.
Door het bewustzijn erop te vestigen, kun je dit 'keren'. Een 'nieuwe' plek geven, zodat er wél 'juiste' manifestatie plaatsvindt. Zo is het in het lichaam en zo is 't op aarde; alles is nl één.
 
Nieuwsgierig geworden?
Neem dan deel aan deze cursus en ... wees verbaasd
 
Always aim higher ❤
 
Datum/tijd: za. 27 juni, 4, 11 en 18 juli / 19.30u
Plaats: jouw computer
Bijdrage: €44,00 voor 4 lessen 

Online Energetisch Oefeningen om Vrij te worden | start 4 juni

 
Online cursus van 4 weken Online om samen de energie hoog te houden.
 
Wekelijks energie oefeningen om jou fit te houden. Je uit te breiden en meer aangesloten te zijn.
 
Kom dan bij deze groep!
 
Of je nou ervaren bent of niet, ervaring hebt met Access of niet; iedereen kan mee doen.
 
We loggen op dinsdagavond 19.45uur Online in en doen een uur (of soms wat langer) samen energie oefeningen, korte meditaties, bescherm oefeningen en … nog veel meer!
 
Na een tiental jaren Yogales geven, veel cursussen op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling heb ik een ‘kast’ aan ervaring die ik graag met je deel.
 
Zodat jouw leven weer een stukje mooier wordt.
Zoals dat hoort.
 
Wees van harte welkom en hoeveel moois gaat dat geven?
 
Start: half April tot half Mei (1 maand)
Tijd: 19.45u - 20.45u
Plaats: jouw computer
Kosten: € 40,00 voor 1 maand, inclusief de recordings van de call
Aanmelden via welkom@accessjoy.nl of via Contact.
 
Ik kijk ernaar uit je te zien en samen veel moois te creëren!
Wat is er dan nog meer mogelijk?

Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling ‘Bewust Zijn’ | start 23 juni

 

Intuïtieve Ontwikkeling. Bewust Zijn.

Van 23 juni tot 11 augustus. Van 20.00 tot 21.30 uur.

Dit is een online cursus van 8 weken, waarin je leert energie te voelen en hoe daar mee om te gaan. Door:

 • lichamelijk bewustzijn;
 • te ervaren welke energie van jou en welke van de ander is;
 • contact te maken, zonder dat je je er in verliest;
 • schoonmaken van je energieveld, leefruimte en voorwerpen;
 • kijken door je innerlijk oog;
 • keuzes te maken door te voelen;
 • creëren en loslaten.

Belangrijk is dat deelnemers alle bijeenkomsten aanwezig zijn, omdat we samen een energieveld opbouwen, waar veranderingen en ontwikkelingen gemakkelijker zullen gaan. We gebruiken de kracht van het veld.

Je kunt je opgeven via Contact of maureenlassooy@gmail.com