Integrale Coaching

'To coach' is letterlijk iemand bij de hand nemen en hem of haar een stapje verder meenemen, van waar men is naar waar men wil zijn cq bestemd is te zijn.

Als coach neem ik jou bij de hand, kijken we waar je bent, waar je heen mag en hoe je daar kan komen.

Daarvoor hebben we vaak een traject nodig; een gefundeerd traject waarin we duidelijk uitzetten wat de stappen zijn, hoe ze te nemen en hoe je daar ook -zelfstandig- in de toekomst kunt blijven en vanuit daar verder kunt komen.

Daarvoor heb je soms hulp nodig. Iemand die de tools heeft, de levenservaring, de inzichten en die dit met een zachte, doch directe, hand meegeeft en je meeneemt. Zodat je ook vanuit zelfinzicht daar kunt komen.

Met de tools die ik heb, het inzicht wat me gegeven wordt en de zachte -doch directe- hand die ik heb, help ik al vele mensen verder op hun levenspad. Naar hun doel; gelukkig zijn, zoals ze zijn, met de omstandigheden die er zijn, je leven levend zoals dat bedoeld is.

Je bent dan weer gelukkig, stralend en in je eigen kracht. Want daar waar jij voor geboren bent, ligt voor je klaar. Loop je mee?

Kies voor het coachingstraject wat je aanspreekt. Laat je gevoel -en niet je angst!- je leiden en je komt er wel. 

Stapje voor stapje, beetje bij beetje, zodat jij alle inzichten die je onderweg tot je krijgt, ook kunt implementeren in je leven. Zodat je een rijk mens wordt; rijk aan levenservaring, inzichten en wijsheid. Dat wat er voor je klaarligt.

Ga je mee?

We gaan een aantal keren online, je krijgt inzchten, ik stel vragen, zie wat ik zie en jij krijgt 'huiswerk' mee, wat meestal betekent dat je de opgedane inzichten gaat oefenen in de praktijk. Daardoor maak je ze ook helemaal eigen en wordt je zelfvoorzienend, zodat de kracht -uiteindelijk- helemaal uit jou komt.

Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder op jouw levenspad. Durf je?

Vertrouw op jezelf en je komt er. Vertrouw op een ander - de oordelen, de aannames, de verwachtingen, de wil van een ander - en je stagneert. Ik kan je hieruit helpen. Ga nou maar mee ...

'Integrale Coaching' betekent 'helemaal geïntegreerd'; dus geen concept of een idee - uit het hoofd- hoe het moet zijn. Maar Integraal in jouw leven. Zodat de wereld weer een stukje mooier wordt.

Ja, ik zeg nu JA!

 

Integrale Coachingstrajecten:

Optie 1: Eenmalige kennismakingssessie (45 minuten): nù voor € 45,00 (excl. btw; € 54,45 incl. btw) ipv € 115,- 

Optie 2: Traject 3x: € 300,00 - 3 sessies, verspreidt over max. 1 maand; huiswerk, feedback en beschikbaarheid via whatsapp -op werkuren en alleen gerelateerd aan behandelde onderwerpen; *

Optie 3: Traject 5x: € 450,00 - 5 sessies, verspreidt over max. 2 maanden; idem als 2, plus elk stapje verder wordt vastgelegd, teruggekoppeld en weer uitgenodigd voor nòg een stapje verder. *

Optie 4: Traject 7x: € 630,00 - 7 sessies, verspreidt over maximaal 3 maanden; idem als 2 en 3 èn: joùw doorbraak uit oude patronen, het vastleggen van nieuwe, toegeëigende patronen en een nieuw hoofstuk beginnen in jouw leven. Ben jij er klaar voor? * 

Losse sessie: € 115,- *

* prijzen zijn incl. BTW 

Investeer in jezelf en je komt er àltijd mooier uit.

Heb je nog vragen? Neem svp Contact op of email op info@accessjoy.nl. Ik neem dan zsm contact met je op.

Ja, ik schrijf me in!

 

info@accessjoy

Contact

whatsapp: 06 499 522 59

NB: Van ieder aankoop ontvang je een factuur. Als je een eigen bedrijf hebt, kan je  deze indienen als kosten en / of voor de btw.

Het wordt tijd 💚

 

Wat mensen zeggen

"Het werken met Maureen geeft je de duidelijkheid waar je naar verlangde, laat de blokkades en oude patronen die je vast houden los en laat je zien hoe je met zekerheid, vertrouwen, opluchting en vrede je volgende stappen kunt vinden. Ze helpt je op een luchtige en heldere manier jezelf te vinden en dat ook met goede dosis humor. Een echte aanrader voor iedereen die stappen van binnen uit wilt zetten.

Susanne"

"Je hoeft Maureen niet te vertellen waarom je naar haar komt; ze voelt precies waarmee je worstelt en waarom.

Je ontdekt waarom je bent zoals je bent. Ze weet blokkades te doorbreken en een helder inzicht te geven in je denken, doen en laten. Het is een prachtige reis naar je ware zelf met Maureen als liefdevolle en professionele begeleiding.

De verschillende sessies met haar hebben veel in mijn lichaam en geest los gemaakt en mij diepe nieuwe inzichten gegeven.

Hierdoor veel kunnen helen en kracht gevonden daar naar te handelen. 

Een prachtig geschenk wat ik iedereen gun.

Suus"

"Lieve Maureen. Elke keer was het weer een cadeautje als ik van jou een online coaching had gehad. Zo bijzonder dat ik bij jou zo snel in en bij mijn gevoel kon komen. Dit was helemaal nieuw voor mij. Je hebt telkens veel inzichten gegeven en dingen kloppen
gewoon. Je hebt me echt spiritueel laten groeien, leren voelen en me weer in mijn authentieke kracht gezet.

Het fijne voor mij was ook dat alles vanuit huis achter de computer plaats kon vinden dat gaf veel rust. Lieve Maureen enorm bedankt voor de fijne energie tussen ons, het huiswerk wat je gaf en ik nog met regelmaat terugkijk, om alles nog eens rustig op een
rijtje te zetten en te ordenen.

Liefs, Rachel"

 

"It has been a truly wonderful experience to have participated in Online Coaching sessions with Maureen Lassooy from Access Joy.

Maureen's approach is both honest and direct. Her messages and explanations are clear and beautiful; they guide you to a deeper and better understanding of your true self. The energy and revelations during the online coaching facilitate huge progress on your spiritual journey. Online Coaching with Maureen is a powerful and effective way to discover your true you. It is a beautiful gift to give yourself.

Many blessings,

Sarah"

 

"Inmiddels heb ik meerdere online workshops en trainingen gevolgd bij Maureen.

Wonderlijk hoe zij alles weet te beschrijven. Maureen is een integere, rustige, lieve maar vooral positieve vrouw. Ik was niet direct voorstander van online coaching, maar moet eerlijk zeggen dat het ook werkt! En hoe? Maureen weet iedereen persoonlijk op zijn/haar pad een stap verder te brengen. Dat ging bij mij gaandeweg een stap vooruit, een stap achteruit, stilstand, om vervolgens grote reuzensprongen te maken vooruit!!!

Dank je wel hiervoor! Ik gun dit een ieder ander!

Inge"

 

Access Joy vergroot het mentale en emotionele bewustzijn

Access Joy is in augustus 2014 opgericht door Maureen Lassooij. Zij werkt voor de disciplines coaching en yoga voor de particuliere en zakelijke markt. Een unieke combinatie van twee disciplines die afzonderlijk en in combinatie met elkaar kunnen worden ingezet.

Beiden zorgen voor bewustzijnsverruiming in één of meerdere aspecten van de mens: het mentale, fysieke, emotionele en fysieke. Ieder mens is uniek. Daarom draagt Access Joy zorg voor afstemming op jou en biedt daardoor maatwerk. De Yogische benadering steekt vooral in op het spirituele aspect en vergroot van daaruit het bewustzijn. Coaching steekt vooral in op het mentale en emotionele aspect en vergroot vanuit die invalshoek het bewustzijn. Uiteindelijk is het doel om jou als cliënt meer inzicht en evenwicht te bieden en handvatten aan te reiken, waarmee je jezelf (effectiever) leert begeleiden en meer afstemt op je zelf.

Door je bewustzijn te verruimen, kom je geleidelijk aan in een staat van zijn waar je de werkelijke vrijheid ervaart om te reageren zoals je daadwerkelijk wenst en je niet meer laat (mis)leiden door 'slaafse' gedachten, emoties, gevoelens en gedragingen, die je weghouden met de werkelijke verbinding met jezelf, met de ander en de wereld om je heen. Je ontstijgt belemmerende patronen en blokkades en bijbehorende emoties, zoals angsten, verdriet, boosheid, machteloosheid, frustratie, die je niet meer dienen. Daarvoor in de plaats komt blijdschap, creativiteit, flexibiliteit en vrede, omdat je zuiver vanuit je hart kunt gaan leven en werkelijk geluk kunt gaan ervaren van binnenuit, ongeacht welke situatie zich aan de buitenkant voordoet. Je kunt zijn wie je werkelijk bent.

Coaching

Bij Access Joy kunnen particulieren en organisaties terecht voor uiteenlopende coachvragen op het gebied van gedrag, gedachten, emoties, gevoelens, communicatie, relatie tot de ander, loopbaan, (her)ontdekken en ontwikkeling van talenten. 

Iedereen komt in zijn of haar leven momenten tegen, waarin ondersteuning van een coach kan helpen een stap verder te komen. Bijvoorbeeld bij een loopbaankeuze, disbalans in werk- en privéleven, stress, concentratieproblemen, communicatiestoornissen. 

Access Joy biedt de volgende coachingstrajecten aan: Bewustzijnscoaching, Creatieve Coaching, Loopbaan Coaching en Teamcoaching.

 

Integrale Coaching 
 
Op een moment in het leven waarop we het even niet meer weten, waarop we -voor ons gevoel- in het donker tasten, is het fijn als iemand onze hand neemt en ons weer het licht laat zien.
Een juiste coach doet dat.
 
Die laat je ook de inzichten zien, zodat je weet waaròm je daar kwam en geeft je weer het zelfvertrouwen dat je het volgende keer alleen kan. 
Zo wordt jij steeds sterker, wijzer, krijg je meer inzicht. En kan daarmee wellicht weer andere mensen in jòuw omgeving helpen. Want zò is het; je vindt het licht nooit voor jou alleen. Het is de bedoeling dat je met dat lichtje weer anderen verlicht. 
En zo wordt de wereld steeds een stukje mooier.
 
Want we zijn er om elkaar te helpen, is het niet? En onze pijn wijst ons de weg ('waar moeten we heen om geheeld te worden?') en het Licht geeft ons de verlichting, het inzicht om weer wijzer, rijker en meer zelfstandig verder te gaan.
Zo lopen we allemaal elkaar 'naar huis'.
Alles wat je hoeft te doen, is vertrouwen ❤️