Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's' - start zondag 31 januari

 

Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's' - start zondag 31 januari 

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet. 

Er zijn in je lichaam honderden energiecentra en energiepunten aanwezig en deze 7 zijn de belangrijkste, dat is waarom je de term '7 Chakra’s' vaak tegenkomt als het hierover gaat. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrij kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten die zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Je kan daarbij denken aan ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst en verdriet. 

Je Chakra’s zijn van groot belang voor jouw gevoel van welzijn. De manieren waarop je deze in balans kan brengen zijn divers en zorgen voor een gezonde balans in je lichaam. Het is vaak niet zo moeilijk en 'zweverig' als je misschien zou denken. Feit is wel dat elk goed begin, begint met een gezonde en gebalanceerde energiehuishouding in je lichaam. Het zal je in staat stellen om de rest van je leven waar te maken. 

We leren hier om te gaan mer de Chakra's, ze 'positief' te 'manipuleren, ze recht te ztten, ze te reinigen èn het geeft je meer gewaarzijn op wat de chakra's nou zijn en... hoe je ermee kunt creëren en manifsteren. Alles voor een groter gwaarzijn en een vrijer leven! Hoe nog beter?

Datum/tijd: start zondag 31 januari - voor 3 zondagavonden om 20.00u
Plaats: jouw computer / Online via Zoom 
Bijdrage: €33,00 voor 3 lessen - inclusief recordings 
Aanmelden: maureenlassooy@gmail.com of via Contact.

We gaan een super mooie, heldere tijd tegemoet! 💚