Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's', start zondag 9 januari, 19.30u

 

Online Cursus 'Werken & Creëren met de Chakra's' - start zo. 9 januari, 19.30u 

Je hebt in je lichaam 7 hoofd energiecentra die energie door je lichaam laten stromen. Deze worden ook wel 'Chakra’s' genoemd. Het woord 'Chakra' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel' of 'centrum', je zou dus kunnen zeggen dat een Chakra een 'wiel van energie' is die je lichaam van kracht voorziet. 

Er zijn in je lichaam honderden energiecentra en energiepunten aanwezig en deze 7 zijn de belangrijkste, dat is waarom je de term '7 Chakra’s' vaak tegenkomt als het hierover gaat. Op het moment dat er een blokkade optreedt in een of meerdere Chakra’s betekent dit dat energie niet meer vrij kan stromen. Dit kan leiden tot diverse klachten die zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Je kan daarbij denken aan ziekte, depressie/neerslachtigheid, angst en verdriet. 

Je Chakra’s zijn van groot belang voor jouw gevoel van welzijn. De manieren waarop je deze in balans kan brengen zijn divers en zorgen voor een gezonde balans in je lichaam. Het is vaak niet zo moeilijk en 'zweverig' als je misschien zou denken. Feit is wel dat elk goed begin, begint met een gezonde en gebalanceerde energiehuishouding in je lichaam. Het zal je in staat stellen om de rest van je leven waar te maken. 

De cursus duurt 4 weken en we vinden het fijn als je alle keren aanwezig kunt zijn. Lukt dat je niet? Overleg even met docente Maureen Lassooy (maureenlassooy@gmail.com of 06-499 522 59 - Whatsapp). Na iedere call ontvang je de recordings, zodat je in je eigen tijd kunt oefenen.

Datum/tijd: start zondag 9 januari, 19.30u - voor 4 opeenvolgende zondagavonden

Plaats: jouw computer / Online via Zoom 

Bijdrage: € 44,00 voor 4 lessen - inclusief recordings

Aanmelden: info@accessjoy.nlContact of via Webshop.
 
We gaan een super krachtige & mooie tijd tegemoet! 💚

Online Cursus 'Een Reis door de Chakra's' 7 lessen - start volgt

 

Online Cursus 'Een Reis door de Chakra's' - start volgt

De chakra-psychologie is een oude wijsheid, die zijn oorsprong heeft in de Indiase filosofie. Chakra betekent letterlijk wiel en is een energiecentra, die zowel invloed uitoefent op het lichaam, de geest, emoties en ons hogere bewustzijn.

Er bevinden zich zeven hoofdchakra's in ons lichaam die huizen in de wervelkolom. Via visualisatie- en meditatieoefeningen kun je chakra's bewust worden en ze stimuleren.

* Het 1e chakra heeft te maken met gronding, je thuis voelen in je eigen lichaam en hier op aarde, zoals je bent.

* Het 2e chakra heeft te maken met sensualiteit, sexualiteit, het genieten van het leven en jezelf toestaan te genieten van het leven, zoals het zich aandient. Als dit chakra stromend is, zit je 'in de stroom van je leven'.

* Het 3e heeft te maken met je wilskracht, je 'innerlijke kracht' en is ook verbonden met je denken. Hier is het waar heel veel indrukken van anderen binnenkomen. Als je in je kracht staat, dit chakra stromend is, komen dingen die jij wilt manifesteren op aarde. Het heeft te maken met het element 'vuur'.

* Het 4e chakra is het Hart Chakra. Dit heeft te maken met de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en alles en iedereen om je heen. Als dit chakra stromend is, sta je onvoorwaardelijk in het leven en 'zijn de dingen zoals ze zijn'.

* Het 5e is het keelchakra. Dit heeft te maken zuiver spreken. Als dit chakra goed stroomt, bent je ervan bewust dat elk woord een creatie is. Je kunt dan ook genieten van de stilte.

* Het 6e Chakra is het voorhoofds chakra; het derde oog. Hier doen de 'innerlijke beelden' zich voor. De innerlijke visie, visioenen; je innerlijke 'tv-tje'. Het heeft te maken met je intuïtie en je hoger inzicht.

* Het 7e Chakra, het kruinchakra, is de verbinding met de cosmos, het 'hogere'. Hier komt de 'leiding' van boven binnen, huist ook het Hogere Weten en de wetenschap & ervaring dat alles één is.

In deze cursus gaan we elke les een chakra behandelen, waarbij je uitgebreide tools krijgt om deze te reinigen, recht te zetten en te bekrachtigen. Tijdens meditatie ga je voelen en ervaren hoe dit nu bij jou is, hoe je het kunt corrigeren, reinigen en rechtzetten. Zodat je 'ze allemaal op een rijtje hebt' ;-) en jij je leven weer optimaal kunt manifesteren.

Hoe nog mooier?

Aanmelden gaat via info@accessjoy.nl of Contact.

Kosten: €79,- voor 7 lessen - inclusief recordings

Datum/tijd: volgt

Locatie: online - via Zoom

Aanmelden: info@accessjoy.nlContact of via Webshop.

Ik kijk ernaar uit je te zien en samen veel moois te creëren!

Welke mogelijkheid kunnen we creëren waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt?

#ask for the possibility to show up!  ❤❤❤