Access Body Processen

Wat als jouw lichaam een kompas of gids is, naar de geheimen, de mysteries en de magie van het leven?

Gary Douglas en Dr. Dain Heer hebben de Body Process Classes gecreëerd. Het is gefaciliteerd door een Access Body Process Facilitator, die gebruik maakt van verbale en hands-on body Processen die de spanning, weerstand en het ongemak met het lichaam ontsluiten, door energie dynamisch te veranderen.
 
Mensen die een Access Body Process Class hebben bijgewoond, vertellen over drastische veranderingen met hun lichaam, een algemeen loslaten van pijn, en hun relaties en hun verhouding tot bijv. geld, blijken ook gemakkelijker te worden.
 
De Access Body Process Class is ontworpen om een dialoog te openen en een eenheid met het lichaam te creëren, dat jou toestaat van je lichaam te genieten in plaats van er tegen te vechten en het te misbruiken. Wanneer je verandert hoe je met je lichaam omgaat, begin je te veranderen hoe je met alles van het leven omgaat.

Heb jij een talent en aanleg met lichamen die je nog niet hebt geopent? Wat weet jij? Of ben je een lichaamswerker - massage therapeut, chiroprator, medische dokter of zuster - zoekend naar mogelijkheden om de heling van je klanten te verbeteren en uit te breiden?

Kom, doe mee en begin te onderzoeken hoe je je moet verhouden tot lichamen, inclusief dat van jezelf, op zoveel verschillende nieuwe manieren.

Wat als je door een simpele aanraking verandering zou kunnen brengen? 

Elke Access Consciousness® Body Process class geeft je bewustzijn van energieën die je kunt waarnemen, waar je toegang tot hebt waar je voorheen geen toegang tot had en de mogelijkheid tot een niveau van potentie waarvan je nooit wist dat je die had.

Body processes openen de deur naar energieën die je beschikbaar hebt, die je nog nooit gebruikt hebt of gekozen hebt te zijn. 

In iedere hands-on Class zal je een uniek BodyProces ontdekken, om je de mogelijkheid te geven verandering te creëren met lichamen.

Wat als je gemak, vreugde en eenheid met je lichaam kan hebben? 

Zou je de mogelijkheden willen onderzoeken?

Access Consciousness Body Processen: Creëer magie met het lichaam. Alles is energie, dus je lichaam ook!

Vanuit de oude Rishi's - Wijzen & Geleerden uit India - werd het lichaam al als energie gezien. Alles is één en een ziekte in het lichaam is niets anders als een teveel of een 'te weinig' van energie op een bepaalde plek. Heelheid breng je door dit 'tekort' of 'teveel' weer op te heffen. 

Met Access Body Processen kan je dit doen. Door het lichaam aan te raken -en bepaalde processen te runnen- lossen ophopingen zich op en worden 'tekorten' aangevuld. Zo gaan we de 'oude Indiaase leer' integreren in de huidige westerse wereld. Mooi toch?

Wist jij altijd al dat dit wààr was en voel jij dat dit werkt? Wees dan van harte welkom in één van mijn Classes!

De Access Body Process Classes zijn een uitnodiging voor meer gemak, meer vriendelijkheid, meer kracht en meer vreugde met je lichaam. Wat als jouw lichaam een compas is, een gids, naar de magie, de geheimen en het mysteriën van het leven? 

Er zijn geen voorwaarden gesteld aan deze Class; iedereen kan meedoen (kinderen ook, mits samen met een betalende volwassene en in overleg).

 

BMM

 

BMM: Hoe méér JIJ kan jij zijn?

Als we anderen kopiëren, zijn we niet onszelf en dus ook niet gelukkig. We passen ons aan om zo maar te passen in het plaatje van een ander en zijn daarmee juist niet de toegevoegde waarde die we dan juist kunnne zijn. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer positieve impact je hebt op de mensen om je heen!

Dit proces - BMM - maakt die standpunten in je lichaam los waar je nog functioneerde vanuit kopieren van andermans gedrag - bijv. ouders - èn waar we ons iedere keer weer aanpassen om zo in het plaatje van een ander te passen - zonder dan juist de bijdrage te zijn die we kunnen zijn!

Hoeveel meer kan jij jezelf zijn? En wat is er dan nog meer mogelijk?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in deze Access Body Process Class. Je krijgt voldoende achtergrond informatie en je gaat samen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Je kunt het op jezelf en/of privé toepassen en/of in je praktijk. Hoe mooi is dat en wat is er dan nòg meer mogelijk?

Datum/tijd: op afspraak
Investering: € 88,00 
Aanmelden: via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.

Cellular Memory

 

Cellulair Geheugen: Create New!

Laat de cellen zichzelf bevrijden vanuit een gezichtspunt waarin ze hebben vastgezeten, zodat ze weer kunnen gaan doen wat ze zouden moeten doen. Met dit BodyProces van Access Consciousness ontsluiten we het dissonante geheugen van de cel. We wissen de herinnering aan het trauma die de cel nog niet heeft losgelaten.

Dit is een ongelofelijk dynamisch proces en het verricht schijnbare wonderen, door het lichaam toe te staan ervoor te kiezen om te genezen. Het is bijzonder krachtig als het wordt gebruikt bij zowel dieren als mensen.

Iedere cel heeft een geheugen en kan zich zo herinneren hoe het was voor 'een trauma', een gebeurtenis of een 'schade'. Door dit proces van Cellular Memory aan te zetten, herinneren de cellen zich weer hoe ze waren voor een trauma, een gebeurtenis of een 'schade' en kan het zich herstellen.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk, voor alles en iedereen?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in deze Access Body Process Class. Je krijgt voldoende achtergrond informatie en je gaat samen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Je kunt het op jezelf en/of privé toepassen en/of in je praktijk. Hoe mooi is dat en wat is er dan nòg meer mogelijk?

Datum/tijd: op afspraak
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.comvia Contact of via Webshop.
 
What if life was more fun? What if you could actually enjoy life?
What would be possible than?
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.

Zero-sum of Trauma

 

Zero-sum of Trauma: Be Free, as you're suppose to be!

‘Zero-sum of trauma’ is een hands-on-bodyproces voor wanneer het lichaam getraumatiseerd is, om welke reden dan ook.

Het maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan. De behoefte eraan ontstaat bij herhaald trauma, wanneer je gewend raakt aan de pijn waarmee je leeft, en meer en meer trauma ervaart, totdat aftakeling optreedt.

Het ‘zero-sum of trauma’-proces maakt datgene ongedaan wat het trauma op zijn plaats vastzet. Gary heeft ervaren dat botten onder zijn handen bewogen toen hij het op een paard gebruikte. Het haalt de shock en het trauma uit het lichaam. Als je dit aan het proces voor het ‘corrigeren van gezichtsvermogen’ (correcting vision) toevoegt, kun je traumatische ervaringen ongedaan maken voor de ogen, zoals de blootstelling aan fel licht, bijvoorbeeld van flitslampen.

‘Zero-sum of trauma’ kan worden gebruikt in geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij iemand met een voorgeschiedenis van trauma, met name herhaaldelijk trauma of letsel. Dit kan zowel van toepassing zijn op atleten als op degenen die lichamelijk werk doen dat intensieve inspanning of overmatige inspanning vereist.

Wat er lijkt te gebeuren is dat het lichaam zich na het trauma of letsel (op welk gebied dan ook) aanpast aan een nieuw niveau van pijn en verminderde functie, alsof dat normaal is. Degenen die dit soort activiteiten doen, hebben vaak de neiging om te wennen aan dit niveau van pijn of verminderde functie. Ze gaan door met de activiteit, en voegen zo extra trauma toe aan het lichaam. Alle soorten herhalende stress-stoornissen (repetitive stress disorders) vallen in deze categorie.

Wat gebeurt met het lichaam als het herhaaldelijk trauma heeft ervaren, is dat het zich aanpast aan een nieuw niveau van pijn en dan vanuit daar gaat functioneren. Je 'voelt' het eigenlijk niet, terwijl het er wel is.

Als je als vaker trauma hebt gehad, raakt je lichaam gewend aan de 'pijn' waar het mee leeft (op welk vlak dan ook) en stapelt het zo op. Zo stapelt het steeds meer trauma op, tot je steeds zwakker en kwetsbaarder wordt. Het Zero Sum of Trauma Body Proces lost de opgestapelde trauma op, zodat je lichaam weer vrij wordt. Het haalt de shock en trauma uit het lichaam.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Ben jij klaar met onopgeloste pijnen en wil je weer vrij in je lichaam zijn? 

Dit proces kan je nu zelf leren geven in deze Access Body Process Class. Je krijgt voldoende achtergrond informatie en je gaat samen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Je kunt het op jezelf en/of privé toepassen en/of in je praktijk. Hoe mooi is dat en wat is er dan nòg meer mogelijk?

Datum/tijd: op afpraak
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of via Webshop.
 

Correction Vision

 

Correction Vision: Be your Sight!

Dit is een heerlijk hands-on Bodyproces voor de ogen en het gezichtsvermogen. Het herstelt en verzorgt tot diep en kan voor wonderen zorgen.

Het ontspant en verzacht de ogen, brengt correcties aan waar nodig. Doe dit proces regelmatig, waardoor de ogen op een diep niveau ontspannen, herstel plaatsvindt, een diepe verzachting en eventuele druk gaat weg.

Brildragers en lensdragers kunnen hier heel veel baat bij hebben.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Ervaar dit heerlijke, diep ontspannende en herstellende oogproces, door het te geven en ontvangen op elkaar tijdens de BodyProces Class 'Correction Vision'.

In een Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen aan en van derden. Tijdens deze Class leer je dit geven en ontvangen, waarbij we minimaal 16 BodyProcessen gebruiken. Je kunt het vervolgens zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: op afpraak
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.

MTVSS

 

MTVSS: BOOST je Immuunsysteem!

MTVSS is een lichaamsproces waarmee je het immuunsysteem een grote BOOST geeft die blijft werken! Je verstekt het immuunsysteem van binnenuit door dit lichaamsproces op bepaalde plekken te laten lopen. Je kunt het bij anderen doen èn bij jezelf!
 
Het gaat over alle dingen die je van deze realiteit hebt opgeslagen en vastgelegd in je lichaam, op de manier waarop je je lichaam hebt vastgezet en zo ‘vastzit’ in deze realiteit.
 
Het eerste wat je met MTVSS doet, is het opbouwen van je immuunsysteem, zodat er weer iets anders kan verschijnen in je leven. Hoe vaker je dit proces doet (je kan het ook zelf doen), hoe meer er kan en gaat veranderen in je lichaam en een hele andere realiteit kan verschijnen. Oude pijnen, trauma, ziektes, etc. kunnen verdwijnen, tot op een diep niveau en van lange tijd terug. Hoe nog mooier dan dat?
 
Wat MTVSS ook doet, is het hertellen van de 'blue-print' van je lichaam, mocht dat verstoort zijn, om welke reden dan ook (trauma, invloeden van buitenaf, ziektes, medicijngebruik, e.d.).
 
Dit proces kan je nu zelf leren geven in deze Access Body Process Class. Je krijgt voldoende achtergrond informatie en je gaat samen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Je kunt het op jezelf en/of privé toepassen en/of in je praktijk. Hoe mooi is dat en wat is er dan nòg meer mogelijk?
 
Datum/tijd: op afspraak
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of via Webshop.
 
Hoeveel moois kan dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.

The Erasure of all Fat Cells

 
'The Erasure of all Fat Cells  ...
 
De verwijdering van alle vetcellen ...
 
Waar 'sla jij teveel op' van wat helemaal niet van jou is??
Wat 'zeul' jij met je mee, wat jouw helemaal niet dient?
Wat 'hangt' er nog aan jou, wat van vorige levens is, en wat je nu nog belast??
 
Dat en meer gaat dit lichaamsproces over.
 
Gevoelens zetten zich soms vast in het lichaam.
Als je je 'niet goed genoeg' voelt, onwaardig, 'mislukt', op welk vlak van je leven dan ook, dan kan zich dit vast zetten in je lichaam. Je gaat hier vanuit weer her-creëren en creëert zo je eigen bevestiging weer.
Wil je dit? Nee! Is het tijd om vanuit iets nieuws te creëren? Hoe wordt het beter dan dat?
Is het tijd om dat los te laten, dat wat jou zo lang tegenhield te zijn wie je bent en vrij te zijn van wat jou zo lang 'belastte'?
 
Dit lichaamsproces van Access Consciousness pakt dit aan.
 
Dit proces kan je nu zelf leren geven en ontvangen. In een Access Body Process Class leer je dit, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een stapje verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Ik nodig je van harte uit.
 
Datum/tijd: op afspraak
Investering:  88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of via Webshop
 
Ik kijk ernaar uit je (weer) te zien en hoeveel moois kunnen we dan weer creëren? Hoe wordt het nog beter dan dat??
Magic is around the corner...
 

Circuitry

 

Circuitries - Circuits: doorbreek de patronen.

Doorbreek de patronen waarin je vastzit en wordt vrij.

Herhaal jij ook dingen die niet 'handig' zijn? En toch zijn ze zo 'gewoon' voor je dat je het blijft doen, ook al zie het wel? Circuitries doorbeekt die patronen zodat je vrij wordt. Hoe wordt t nog mooier dan dat?

Je hebt circuitries in je lichaam, die ervoor zorgen dat je de moeilijkheden die je nu hebt, behoudt. Het laat niet veel heling toe, zolang de circuits nog gesloten zijn.  Blijkbaar werkt het zo: na een bepaald aantal synaptische responsen op een bepaalde lijn, zijn de systemen zo ontworpen dat ze kortsluiten. De bedrading kruist en maakt kortsluiting en dat is het einde van dat circuit. Het is niet langer werkzaam. 

Dit is op vele vlakken; zowel fysiek, emotioneel als op denkniveau, omdat alle niveau's verbonden zijn.

Dit werkt voor dieren en personen die een vorm van lichamelijk (en anderszins) trauma geleden hebben.

Fysiek gezien: als er in je huid wordt gesneden tijdens chirurgie, dan verbreekt men daar de circuits. Dit bodyproces heelt dat. Het werkt ook op personen die een beroerte hebben gehad.

Dit zijn tevens de dingen die veel van de chronische aandoeningen die men heeft in stand lijken te houden en waar men maar niet vanaf komt. En zij lijken veel te maken te hebben met kanker en andere ziekten. 

Het combineren van de Bodyprocessen TSS & Circuitry tijdens het doen van de Bars, kan een diepgaand en helend effect hebben op personen met Autisme, ADD, ADHD en OCD, etc..  

Dit proces kan je nu zelf leren geven en ontvangen. In een Access Body Process Class leer je dit, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een stapje verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk? 

Datum/tijd: volgt
Investering:  88,00
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
How does it get any better than this?
Ready to be infinite?

Anti-Lichamen tegen Bewustzijn

 

Voel je je soms niet helemaal aanwezig? Niet helemaal in je lichaam?

Of ken je mensen of kinderen om je heen die dit hebben? Dat is dit het geschikte proces voor hen. Het zet hen weer in hun lichaam en zorgt voor bewuste belichaming, zonder dat er nog iets 'tussen' zit.

Anti-lichamen tegen Bewuste Belichaming. Als je dieren meer mag dan mensen, dan is antilichamen tegen bewustzijn voor jou ook het meer geschikte proces.

In de Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen. Tijdens deze Class leer je dit proces zelf geven; je ontvangt en geeft het zelf. Je kunt het zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: za. 3 oktober 14.00u - max. 17.00u
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of via Webshop.
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.
Ik kijk ernaar uit je te zien. 

Reciprocating Dimensionalities

 

Access Body Process Class 'Uitwisselende dimensionaliteiten': Be Free, of every life before you!

Onze 'problemen' (of ziekten) bestaan niet alleen in deze dimensie en zo houdt het een het ander vaak in stand. Zo begrijpen we vaak niet dat een lichaam 'ziek' is -op welk niveau dan ook-, maar dat wordt dus in stand gehouden door de uitwisseling tussen de dimensies hierover. Met dit BodyProces kan je dit oplossen.

Ben jij er klaar voor om helemaal verlost te zijn van de 'Belasting' die er ligt tussen de dimensionaliteiten en hoe jouw lichaam daar 'last' van heeft?

Run dan dit BodyProces en je zult versteld staan!
 
Ziekten bestaan dus op verschillende dimensionaliteiten en dat maakt dat we niet altijd 'begrijpen' dat een lichaam 'ziek' is, op welk niveau dan ook. Dit proces lost dat op en laat het lichaam genezen over tijd en ruimte heen en in verschillende dimensies.
 
'Uitwisselende dimensionaliteiten' gaan over waar andere dimensies standpunten geven aan jouw lichaam en zowel hier als daar effect op je lichaam kunnen hebben.
 
Als je in een andere realiteit een ziekte in dat lichaam hebt, zal het worden uitgewisseld met dit lichaam en hetzelfde creëren. Er is een vorm van uitwisseling gaande, waarbij een beperking wordt gecreëerd die niet verondersteld wordt te kunnen worden verbroken. Het is alsof je twee mensen aan de beide uiteinden van je lichaam hebt die tegen de klok in dansen, waardoor je lichaam die tegendraadse dans in zou sluiten. Als je slechts één uiteinde probeerde aan te pakken, zou het nooit weggaan, omdat het andere uiteinde het weer zou oppakken. Het is hetzelfde voor deze dimensie en andere dimensies. Door dit proces te laten lopen, reken je er zowel hier als daar mee af.
 
Mensen die nekpijn of lage rugpijn hebben (en vooral als nekpijn en lage rugpijn elkaar afwisselen) zijn bij uitstek kandidaten voor uitwisselende dimensionaliteiten. Omdat het uitwisselende dimensionaliteiten zijn, ligt de bron van het probleem niet helemaal in deze realiteit, het ligt gedeeltelijk in andere dimensies en andere realiteiten. Voor sommige mensen hebben belangrijke veranderingen plaatsgevonden in hoe hun lichaam functioneert door het laten lopen van dit proces.
 
Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Welke verlichting voor de wereld kan dit geven?
 
Hoeveel moois kan dit geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Elimination and Eradication of the Source Fields for the Radioactive Inception of Deaths

 

'De eliminatie & uitroeiing van de bronnen voor het radioactieve ontstaan van sterfte'

Heb jij - en jouw lichaam- last van straling?

Dan is dit het uitgelezen proces!

Kom en ervaar ....

Radioactieve straling heeft allerlei affecten op ons lichaam die we niet willen, tot aan sterfte toe. Wil jij dat omzetten en wat doet dat dan mondiaal?

Ik nodig je van harte uit voor een grote stap verder!

All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory! 

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoe nog beter en wat is er dan nog meer mogelijk?

Restoration of the Intensity of Space of Embodiment and The Energizing of Joy of Embodiment

 

'Herstel van de intensiteit van ruimte van belichaming & de stimulans van de vreugde van belichaming'

De vreugde van het 'hier zijn' wordt vaak overschaduwd door onze gedachten, gevoelens en emoties.

Door je lichaam te herstellen van oude pijnen - op welk niveau dan ook en uit welke tijd dan ook-, kun je weer de vreugde toelaten in je lichaam! Dit BodyProces doet dat.

Je gaat het dan weer leuk vinden om 'hier' te zijn en kan weer genieten van je leven.

Ben jij klaar om meer te ontvangen? Vreugde is een van de grootste creators dus... waaom nodig je geen vreugde uit in je leven?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
How much Joy can you have in your Life?

Restoration of Structural Integrity and Function

 

Herstel van structurele integriteit en functie

* Herstelt de structurele integriteit en functie van het lichaam en wezen.

Ons lichaam heeft een 'normale' manier van functioneren, zoals het van 'ouds-her', in den origine, zou moeten functionren.

Door allerlei manipulatie, invloeden van buitenaf, dingen die andere mensen willen, 'verkeerde' voedings, slaapgewoonten, enz. kunnen we wel eens (een beetje) 'ontsporen'.

Dit proces brengt je weer terug op je spoor; daar waar jij van origine 'hoort' te zijn, wat bij je thuishoort en wat jouw code hier op aarde is.

Is dit wat jij zoekt?

Doe dan mee, en leer dit proces geven en ontvangen en sluit de dag af met een Certificaat, zodat jij dit ook aan anderen kan geven; privé en/of in de praktijk.

We zijn het allemaal waard om op ons 'spoor' te lopen en niet op dat van een ander, omdat iemand dat zo graag wil...

Hoe nog beter?

Ik nodig je van harte uit voor meer!

'All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!'

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoe nog beter dan dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

E & E of the Allergic Solidification of Reality Responses of Disagreement and Curses

 

Als mensen 'niet aardig' over ons denken, voelen we dat. We zetten dat vast in ons lichaam en gaan er vanuit creëren, terwijl het in eerste instatie niet waar was.

Als er oneenigheid is om je heen (of in jezelf) veroorzaakt dat standpunten in je lichaam, die je vastzet als echt en waar (en dat doe je bewust of onbewust). Van daaruit ga je dan creëren. Zo zetten anderen jou vast in hun realiteit, oordeel of gezichtspunten. Dààr gaat dit proces over en door het te runnen laat je die stanpunten, die reacties van je lichaam en je psyche daarop los en wordt je dus... vrij :-) 

Spreekt dit proces je aan? Ga het dan doen, dan zul je zien dat op slag meer ruimte in je lichaam creërt en héél anders kan creëren als voorheen.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
'All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!'

Source Field for the Elimination and Eradication of Genetically Impelled Diseases

 

'Source Field for the Elimination and Eradication of Genetically Impelled Diseases'

'Bron voor de eliminatie en uitroeiing van de genetisch bepaalde ziekten'

Als mensen denken dat alles chromosonaal bepaald is, gaan ze daarvan uit handelen en accepteren dus zo dat 'feit' en zetten het dus zo vast als 'waarheid, terwijl  het eigenlijk niet zo is. Het is bewezen dat het overgrote deel van onze genen net zo veranderlijk is als al onze andere cellen

Niets is dus werkelijk genetisch bepaald, maar als mensen het standpunt aan- of innemen dat iets een genetisch bepaalde ziekte is, dan creëren ze dit.

Door mensen los te koppelen van deze 'aaname' hoeven ze bepaalde ziektes niet te creëren.

Je zou het met Bars kunnen laten lopen op personen die geestelijke problemen hebben, zoals een bipolaire stoornis, dementie, Parkinson, schizofrenie, enzovoort.

Je kunt dit Body Proces nu zelf leren geven en ontvangen tijdens een Body Proces Class; je ontvangt en geeft het zelf, plus je krijgt een uitgebreide uitleg. Je kunt het daarna zelf toepassen privé en/of in een praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Welke verandering kan dit in jouw leven geven, wat je niet gedacht had?
 
All of Life comes to me wit Ease, Joy and Glory! 

E&E of all the Orders of Schematics locked into your Body

 

Access BodyClass 'Elimination and Eradication of the Orders of Schematics Locked into Your Body'

Dit is waar je vastgezette standpunten ('zo moet het', 'zo moet je het doen', 'zo moet je denken', 'zo moet je functioneren') los maakt zodat je voorbij aan je beperkingen kunt creëren. 

Als mensen zich vastzetten in bepaalde standpunten van 'goed' en 'fout' kunnen ze niet naar vrijheid functioneren. Dààr gaat deze Body Proces over en dit laat je los.

Laat je verrassen over hoeveel vrijheid dit creëert in je leven en je lichaam, zodat je weer vrij bent om te creëren!

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 

Positional HEPADS

 

Positional HEPADS: free your Body and Your Being! 

Voor elk vast gezichtspunt of standpunt dat je inneemt, moet je je gewaarzijn afsnijden.

Positionele HEPAD's zijn een standpunt dat je over een onderwerp hebt ingenomen, en dan begin je jezelf te beperken als het gaat om wat er kan gebeuren.

Je creëert entropie, en dat is chaos creëren uit wat voorheen orde was. Je creëert verlamming, zodat je niet in staat bent te functioneren. Je creëert een atrofie waarin je de structuur begint af te breken, zodat deze niet genererend kan zijn. Dan creëer je vernietiging. Dit zijn de vijf elementen van wat er gebeurt, elke keer als je een positie of standpunt inneemt over wat dan ook.

Positionele HEPADs zijn wat je creëert met ieder vast standpunt dat je inneemt. Deze realiteit zegt dat je alleen goed en niet verkeerd bent, als je het juiste vaste standpunt hebt en dat is het dan. Dus je besteedt je hele leven aan het proberen het juiste vaste standpunt en de juiste positie te krijgen, zodat je erbij hoort, je er baat bij hebt, je kunt winnen en je niet kunt verliezen. Dan zal alles wel in orde zijn. Behalve dat het onderdeel is van de constructie voor alles waarvan je weet dat het niet werkt in je leven en dat hier niet werkt voor jou.

Als humanoïden zullen jullie jezelf nog voor de race beperken, omdat je weet dat je sneller bent dan alle mensen en sneller dan iedereen om je heen en meer gewaar en plezieriger en meer van dat alles.

Zou je bereid zijn te leven en een leven en bestaan te hebben dat groter is dan dat van anderen?

De positionele HEPADs hebben ook een heel groot aandeel in dat wat Pijn in het lichaam veroorzaakt.

Dit proces kan je nu zelf leren geven en ontvangen. In een Access Body Process Class leer je dit, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een stapje verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk? 

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
What else is possible than? ❤ 

A & A of Total Immunity to The Sickness Of Mankind

 

Activation and Actualization of Total Immunity to The Sickness Of Mankind

Activering & actualisering van totale immuniteit voor ziekte van de mensheid

Je kunt dit Body Proces nu zelf leren geven en ontvangen tijdens een Body Proces Class; je ontvangt en geeft het zelf, plus je krijgt een uitgebreide uitleg. Je kunt het daarna zelf toepassen privé en/of in een praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
All of Life comes to me wit Ease, Joy and Glory! 

I, A & E of the 90% Brain Capacity and Function

 

Initialization, Activation and Exponentialization of the 90% Brain Capacity and Function

Initialisatie, activering & exponentialisering van de 90% hersencapaciteit en hersenwerking

Hoe onze hersenen werken is vaak nog een 'geheim' en mensen weten het nog niet echt. Toch is het ons grootste 'creatie-orgaan'. Hoe zou het zijn als we onze hersenen bewuster gebruiken voor de creatie van de toekomst? Dat we echt creëren wat we willen creëren, in plaats van er door 'tegengehouden' worden?

Ik nodig je van haret uit voor deze Class, waarin we je dat laten zien! 

Does it ring a bell?? ;-) 

In combinatie met het BMM-Body proces, is het erg krachtig.

Je kunt dit Body Proces nu zelf leren geven en ontvangen tijdens een Body Proces Class; je ontvangt en geeft het zelf, plus je krijgt een uitgebreide uitleg. Je kunt het daarna zelf toepassen privé en/of in een praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Welke verandering kan dit in jouw leven geven, wat je niet gedacht had?
 
All of Life comes to me wit Ease, Joy and Glory! 

Generative Sexual Energies

 

'Magnetic Attraction to the Repulsion of all Generative Sexual Energies and Restoration of all Generative Sexual Energies Embodied'

Dit Body Proces transformeert die plekken in ons lichaam waar we nog aangetrokken zijn tot mensen die niet voedend zijn voor ons en ons lichaam.

Je lichaam blijft aangetrokken tot mensen die niet voedend voor je zijn, wat ervoor zorgt dat je de toekomst niet kan zien, omdat we ons ontvangen hebben afgesloten om zo te hebben wat niet voedend en expansief is voor ons en ons lichaam. De toekomst waarnemen en de gevolgen van onze keuzes, blijkt meer toegankelijk wanneer dit proces heeft gelopen. Dit blijkt van toepassing op alle vlakken van de toekomst.

Het staat je toe gevoed te worden door alle mensen, niet alleen die van tegenovergestelde sexe. Hoe wordt het nog beter dan dat?

In de Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen. Tijdens deze Class leer je dit proces zelf geven; je ontvangt en geeft het zelf. Je kunt het zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.

Ik nodig je van harte uit voor een grote stap verder.

Hoe kunnen we met zijn allen van deze planeet een mooie planeet maken? Dat wat zij verdient? Met een mooie toekomst?

Ik kijk ernaar uit je te zien en hoeveel moois kunnen we dan samen creëren!

Compensatory Drift

 

Compensatory Drift: Be the Space you are.

Live your full potency!

Dit proces kan helpen bij het ongedaan maken van de compenserende drijfkrachten die de leugens van machteloosheid in belichaming toelaten.

Het is waar we van onze eigen kracht wegdrijven en slechts overleven, in plaats van te floreren.

Voel je je kleiner dan je weet dat je bent en richt je leven zich zo in, terwijl je weet dat je veel groter bent? Komen er dan gevoelens van machteloosheid om de hoek kijken?

Het gevoel van machteloosheid is een leugen. Het is hoe je jezelf vastlegt aan 'de ketting' en je je zelf zo kleinhoudt. Het is akkoord gaan met de 'onzin' van de maatschappij, die jou zo kleinnhoudt. Is het tijd GROOT te zijn? Ben jij klaar met jouw eigen aangelegde kettingen?

Hoe haal je dat weg uit je lichaam? Dat wat zich heeft opgeslagen hierover?

Wil jij weer in je kracht staan? De gevoelens van machteloosheid en ‘niet-weten’ loslaten en weer in je kracht komen en blijven? 

Het lichaamsproces 'Compensatory Drift' laat de leugens van machteloosheid los, zodat jij weer vrij bent. 

In de Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen. Tijdens deze Class leer je dit proces zelf geven; je ontvangt en geeft het zelf. Je kunt het zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering:  88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder, op weg naar jouw vrijheid.
Ik kijk ernaar uit je te zien.

Uitroeiing & eliminatie van specifieke zwaartekrachten

 

'Opheffen van bepaalde Zwaartekrachten'

Heb je wel eens het gevoel dat je 'vastzit' in de normen en waarden van anderen, terwijl je allang weet dat dat niet klopt. Toch voel je ze in je lichaam en handel(de) je ernaar. Dit kan nu opgelost worden, door dit proces. Zodat jij weer vrij bent. Zoals dat bedoeld is. 

Elimineert wat we onze lichamen hebben aangedaan door onszelf zwaar en serieus te maken om in deze realiteit te passen. Dit is een echt ‘heftige’, die kennelijk meermaals moet worden gedraaid. Dit zal per persoon verschillen.

Dit proces zal je meer in verbinding met je lichaam brengen en alle plekken elimineren waar je hebt geprobeerd om de ongeschreven culturele gedragingen en normen en waarden van jouw leven aan te nemen. Iedere cultuur heeft specifieke zwaarheden voor dat bestaansgenre. Wanneer je deze aanneemt, komen ze vast te zitten in je lichaam. Je neemt ze voor waar aan, zodat jij je ‘goed’ voelt in het bijzijn van die andere personen; je voelde je echter toch al nooit oké, dus je kunt hen net zo goed opgeven.

Interessant gezichtspunt (Interesting Point Of View) elimineert de specifieke zwaarte van juistheid. Wij zijn geen specifieke zwaarte en daarom hebben wij geen realiteit.

Dit proces kan jij nu leren in deze Body Process Class. Tijdens deze Class leer je dit geven en ontvangen. Je kunt het vervolgens zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 (of 2 BodyProcessen voor € 100,00, geboekt op dezelfde dag, geldig t/m 30 juni)
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er nog meer mogelijk, als we creëren voorbij deze realiteit?
 
'All of Life comes to me, with Ease, Joy and Glory!'

TSS

 

Trifold Sequencing Systems (TSS): ben jij klaar met het verleden?

Trifold Sequencing Systems is daar waar je het verleden nog iedere keer herbeleefd, alsof het de dag van gisteren was. (Pijnlijke) herinneringen hebben zich vastgezet in je lichaam en je kan aan niets anders denken dan daaraan.

Personen die nog in shock/trauma leven, hebben dit en kunnen dus geen nieuw leven beginnen.

Wat als je dit met een hands-on proces kunt veranderen? Wat als je oude (nare, pijnlijke) informatie, als gevolg van shock en trauma, uit het lichaam kunt halen, zodat het weg is en men weer in staat is een nieuw leven op te bouwen? Welke leeftijd dan ook, welke situatie dan ook. Alles kan.

Heb jij mensen in je omgeving die dit hebben of herken je jezelf erin?

In de Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen. Tijdens deze Class leer je dit proces zelf geven; je ontvangt en geeft het zelf. Je kunt het zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering:  88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.
Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?
Hoe wordt het beter dan dat?

Chromatics of Time

 

Be free, Be you!

Veel dingen in ons lichaam zijn chromosomaal vastgelegd. Dit bepaalt hoe we eruit zien, zeker op oudere leeftijd. Dit hoeft niet, want daar kun je vrij van zijn. Dit proces doet dat.

Wat heeft DNA te maken met jouw uiterlijk en innerlijk?

Heb je wel eens gezien dat je wel heel erg op je vader en/of moeder lijkt? Innerlijk en uiterlijk? 

Dit proces zet dit om zodat jij vrij kunt zijn van de erfelijke 'belasting' en je jezelf vrij kunt creeren. Kan dat? Ja! De energien van dit proces zorgen hiervoor, zodat jij niet meer hoeft te creeren en zijn zoals je ouders en vanuit genetische belasting is bepaald.

Dit is, onder andere, wat rimpels creëert. Wanneer de huid van mensen begint te verouderen, vermindert de lichtbreking (refractie) van licht op je huid. Daarom zien jongere mensen er stralender uit dan oudere mensen. Chromatisch heeft te maken met het bereik van kleuren. Lichttherapie met gekleurd licht heeft net als lasertherapie resultaten opgeleverd. Ze kunnen daadwerkelijk de DNA-structuur veranderen door dit bron-veld erdoorheen te laten lopen (een bepaalde golflengte).

Niets is werkelijk genetisch bepaald, maar als mensen het standpunt aannemen dat iets een genetisch bepaalde ziekte is, dan creëren ze de chromatiek die de kleur licht verwijdert die dat zou veranderen.

In de Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen. Tijdens deze Class leer je dit proces zelf geven; je ontvangt en geeft het zelf. Je kunt het zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering:  88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.
Ik kijk ernaar uit je te zien. 

De-Molecular Manifestation and Molecular De-manifestation

 

Ontcreër wat er niet moet zijn. Creëer wat er wel moet zijn.

Heb je wel eens het idee dat er dingen wel zijn, die er niet zouden moeten zijn en dat dingen er niet zijn die er wel zouden moeten zijn? Dit proces werkt daarop, op welk niveau dan ook.

Hoe wordt het nog beter dan dat??

De-moleculaire manifestatie verwijst naar het creëren van iets wat voorheen niet bestond, en moleculaire de-manifestatie betreft het ontcreëren van dat wat bestaat.

Als er iets gaande is in het lichaam wat niet zou moeten gebeuren, of niet gaande is terwijl dat wel zou moeten, kun je het volgende laten lopen: “de-moleculaire manifestatie van alles dat er zou moeten zijn en er niet is, en moleculaire de-manifestatie van alles wat er wel is en er niet zou moeten zijn.”

Dit is ook voor iedere lichamelijke aandoening waarbij iets extra’s is aangegroeid, van artritis tot tumoren tot moedervlekken, of wanneer er iets noodzakelijks niet zo overvloedig aanwezig is als het zou moeten zijn.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Ik kijk ernaar uit je te zien.

In deze Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen aan en van derden. Tijdens deze Class leer je dit geven en ontvangen. Je kunt het vervolgens zelf toepassen privé en/of in je praktijk.

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Aanmelden via maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?
Ik kijk ernaar uit je te zien...
 
'All of Life comes to me, with Ease, Joy and Glory!'
 
Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder.

E & E of the Order Points Locked into Your Body and Your Life

 
Dit bodyproces bevrijdt je lichaam van zijn/haar beperkingen en.. wie wil dit nou niet??
 
Daar waar je vast zat, wil je weer los?
Daar waar je je beperkt voelde, wil je weer vrij zijn?
 
Hoeveel 'order punten' gebruiken we om onszelf (en dus ook anderen) vast te zetten in het dagelijkse leven?
Wat als dat los was en je vanuit vrijheid zou kunnen kiezen?
 
Dit is een proces wat gaat over de energie die we vast hebben gezet in ons lichaam, zodat we voldoen aan de maatschappij, met hun 'meekunnen' en dus niet als buitenbeentje erbuiten vallen.
Maar wat als jouw 'er buiten vallen', jouw uniekheid, juist de kracht is die je nodig hebt, die de wereld nodig heeft? Wat als dat juist de kracht is die nodig is om de wereld te veranderen?
Ik nodig je van harte uit voor meer gewaarzijn op dit gebied.
 
Ready to be the Great you?
 
Dit proces kan je nu zelf leren geven en ontvangen. In een Access Body Process Class leer je dit, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een stapje verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
'All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!'

Square Root of Minus One

 

Square Root of Minus One is een BodyProces die de wortel van het probleem aanpakt.

Vaak de ontkenning van het Zijn; het mògen zijn, het niet waard zijn. En als we dat zo denken, creëren we dat.

Als we onszelf ontkennen (en anderen belangrijker maken dan onszelf) kunnen we onszelf niet manifesteren, want we geven onze energie heel de tijd weg. Herkenbaar? Dan is dit BodyProces echt iets voor jou!

Het manifesteren van jou Zelf is waarom je op aarde bent; dàt is je doel. Dat je daarmee anderen helpt, is inherent aan het proces, want zo geef je ook hen de gelegenheid dat te doen. 

De wortel van het probleem zit altijd in de ontkenning van jezelf, anders zou je jezelf wel laten zijn.

Ben jij klaar voor meer? Meer jou? Meer jouw kracht, meer jouw gewaarzijn?

Als je jezelf ontkent, kun je jezelf niet manifestren; ben je heel de tijd met de ander bezig.

Je bent van harte welkom in bij dit BodyProcess. 

In een Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: zo. 8 november 14.00u - max. 17.00u
Investering: € 75,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk als we de 'wortel' van het 'probleem' aanpakken?
Wat is er dan nòg meer mogelijk en hoe nog beter dan dat?? 

Toxic Amalgams

 

* 'Bron voor de eliminatie en uitroeiing van giftige amalgamen'

Giftige amalgamen zijn een onderdeel van wat kanker in het lichaam creëert. 

Dit proces gaat naar (de plek) waar twee chemicaliën samengekomen zijn (aluminium en chloor), en koppelt ze los, zodat ze kunnen oplossen. Los van elkaar kunnen geen van beiden zich gemakkelijk in je lichaam handhaven, maar als je ze bijeenbrengt, kun je ze niet elimineren.

We lopen rond op aarde en zijn onderheving aan allerlei invloeden. Dit, tesamen met onze gedachten, gevoelens en emoties, kunnen er voor zorgen dat we ziek worden.

Ziekte is niets anders dan een 'teveel' of een 'te-wienig' energie op een bepaalde plek.

Daar waar Toxic Amalgans dit vastzet, maken we los met dit BodyProces.

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Welke bevrijding kan jij creëren in je lichaam met dit proces?

Restoration of Vitality of Nerve Generation

 

'Herstel van vitaliteit van zenuwaanmaak'

Wat doen jouw zenuwen voor jou?
Zijn ze goed 'geweired' of heb je nog al eens vaak last van de 'zenuwen' van anderen?
Hoeveel invloed heeft dat voor je?
 
Waar we ons zenuwachtiger maken dan 'nodig', waar we ons drukker maken dan 'nodig', 'fantaseren we de andere kant op', zoals dat heet. 
 
Hoe kunnen we geen last meer hebben van andermans zenuwen? Hoe kunnen we daarvan vrij zijn, zodat ze functioneren als dat moet, zonder 'verstoring' van buitenaf.
Zul je dan werkelijk vrij zijn?
 
Ik nodig je van harte uit voor meer!
 
Dit proces kun je nuzelf leren geve en ontvangen. 
In een Access Body Process Class leer je dit, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk, voor alles en iedereen?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er nog meer mogelijk als we onszelf zijn? 

Anaphylactic Shock and Quadrate of Laxation

 

Analfylactische shock & kwadratering van laxatie: maak jezelf Los waar je Vast zat!

Wordt er veel over jouw geoordeeld? Voel je dat je daarme vastzit in deze relaiteit, terwijl je dat helemaal niet wilt? Voel je dat je lichaam daar 'last' van heeft, alsof het de oordelen van een ander 'voelt'? Dan is dit proces voor jou!

Door alle oordelen op je gericht, gaat je lichaam in een 'kramp' staan, waardoor je niet meer of minder 'stroomt'. Dit kan je oplossen met dit bodyProces waarin we dit ontsluiten! Wees vrij van de oordelen van anderen en de resonantie hiervan op en in jouw lichaam. Hoeveel moois kn jou dit geven? 

Ook iemand met strakke, samengetrokken spieren zal er een element van anafylactische shock op hebben, en dit proces kan helpen. Telkens als er sprake is van een vorm van trauma (letsel), is er een goede kans dat dit anafylactische shock proces daarop zal werken. De shock kan dus ook voortkomen uit oordelen of opgelegde gezichtspunten van anderen. Als je een ongelooflijke hoeveelheid aan opgelegde gezichtspunten op je gericht krijgt, dan kan jouw lichaam daarvan ook in shock gaan en zich vastzetten.

De kwadratering van laxatie is de manier waarop je een spier in ontspanning krijgt. Laxatie is het losmaken, dus de kwadratering van laxatie gebruik je waar je trianguleert (iets driehoekig maakt) om geen ontspanning toe te laten. Wanneer je een stramme plek in jouw lichaam hebt, zal het laten lopen van dit kwadratering van laxatie proces beginnen de gespannen delen in het spierstelsel van het lichaam los te maken.

Het is een goede methode om personen die overtraind zijn, overspannen zijn og zijn geweest, of iets soortgelijks, los te maken. Gebruik dit proces wanneer spieren strak of gespannen zijn of niet willen ontspannen.

In een Access Body Process Class leer je dit proces zelf geven en ontvangen, krijg je achtergrond informatie en gaan we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel mooier dan dat? 
 

Reversal of Aging & Continious Growth into Indefinite Living

 

'De bio-energetische actualisering van alle elementen voor het terugdraaien van het ouder worden en de veroudering en de creatie van constante groei naar ongelimiteerd leven'

We zijn oneindige wezens en ons lichaam weet dat allang. Alleen zetten we het vaak vast in standpunten van wat we 'wel en niet kunnen', 'wel mogen ontvangen' en 'waard zijn'.

Dit bepaalt onze constante groei of niet en dat kunnen we dus omzetten.

Waar laat jij je nog tegenhouden, waar je allang weet dat expansie mogelijk is? En alles wat dat is....

Dit heeft ook te maken van de vorming van een bedrijf, een relatie en alles wat je maar kan creëren hier op aarde... Hoe nog mooier? 

Ga jij naar het oneidige wezen dat je bent?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Ben jij klaar voor de expansie die je bent en wat er voor je klaarligt?
Ik nodig je van harte uit voor meer!

Antalgic shadows

'Antalgic Shadows'

Daar, waar je 'onverklaarbare' pijnen hebt, op welk vlak dan ook (kan ook geestelijk), het 'niet snapt' dat je lichaam 'zo doet', zitten deze pijnen vaak opgesloten in andere ervaringen, en die kunnen over tijd en ruimte heen gaan. Niet alles is verklaarbaar in deze realiteit!

Herken jij dit voor jouw lichaam en jou zelf? Dan kan dit wellicht het lichaamsproces zijn wat dit oplost.

Hoeveel moois gaat jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk, voor alles en iedereen en voor de Aarde, waar wij onderdeel van zijn?

'All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory!'

‘Antalgic’ verwijst naar posities -lichamelijk en/of geestelijk- die worden aangenomen om pijn te vermijden. ‘Antalgic shadows’ wissen de overblijfselen uit van 'antalgische' houdingen uit andere tijden, ruimte, dimensies en realiteiten die houdingen vervormen en hier pijn veroorzaken.
 
Pijn -op welk niveau dan ook-, met of zonder vervormde houding, die niet met andere benaderingen werd verlicht of verholpen, en die in deze realiteit geen oorzaak lijkt te hebben, kan op dit proces reageren. Pijn sinds de geboorte die niet lijkt te zijn veroorzaakt door deze realiteit valt hier ook onder. ‘Antalgic’ verwijst ook naar delen van je leven die je vermijdt, zodat het pijn in het lichaam kan verlichten bij iemand die grote delen blokkeert van zijn leven of werkelijkheid.
 
Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er nog meer mogelijk, als we de vrijheid ervaren die er voor ons is weggelegd?
Hoe nog mooier? 

Restoration of Impregnation

 

'Restoration of Impregnation'

'Herstel van Bevruchting 

Heb je moeite met zwanger worden?

Heb je de indruk dat omgevingsfactoren daar zo op inwerken dat de kans zowat van geminimalieerd wordt?

Doe dan dit proces en het je bevrijdt je van die invloeden van buitenaf die je beperken zwanger te worden.

Hoe nog beter dan dat?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er nog meer mogelijk. voor alles en iedereen? 

Erasure of all Manufactured Feelings of Embodiment

 

'Wissen van alle gefabriceerde gevoelens van belichaming'

Voel jij soms wat anderen niet voelen en indentificeer jij jezelf daarmee?

Heb je het daarom wel eens 'lastig' in het leven?

Dit BodyProces lost dit op!

Kom kijken en ervaar!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan jou dat geven, voor alles en iedereen en wat is er nog meer mogelijk, wereldwijd? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

 

Ongerijmdheden & tegenstrijdigheden van de lymfeklier

 

Ongerijmdheden & tegenstrijdigheden van de lymfeklier

'Lymphatic Glandular Incongruities and Inconsistencies'

Je Lymfeklier-systeem is als jouw 'BodyGuard'; het beschermt je tegen aanvallen van buitenaf en maakt je zo vrij van hun beperkende invloeden. Ben jij hier aan toe? Kom dan naar deze klas en je wordt heel wat wijzer!

Hands-on proces dat werkt op het lymfesysteem en de klieren, en het is ook voornamelijk voor problemen met het oor-, gehoor- en sinus verstoppingsproblemen.

Daarnaast wordt het lymfeklier-systeem gezien als het afweer- en beschermingssysteem van ons lichaam. Hoe beschermen we ons tegen 'aanvallen' van buitenaf - genetisch, qua gedachten en anders? En ja, hoe doen we dat van binnenuit; onze eigen gedachten?

Hier alles gaan we op in in deze klas en verlossen je zo van je eigen beperkende standpunten, die ons tegenouden in onze -spirituele- groei. Welke gedachtenpatronen houden ons nog tegen en welke mogen weg?

Wil jij hier duidelijkheid in? Kom dan naar deze klas en wordt weer heel wat wijzer!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in deze Access Body Process Class. Je krijgt voldoende achtergrond informatie en je gaat samen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er nog meer mogelijk?
Ben jij toe aan 'bevrijding'? Kijk dan naar je innerlijke patronen en  wordt daar vrij van; dàt is de ultime vrijheid!

The Actualization of Functional Body Balance

 

Herstel van de balans in het Lichaam

Heb jij last van de balans in je lichaam? De balans heeft te maken met de samenwerking met je hoofd en je lichaam.

Is één van de twee verstoord, dan kan er een disbalans optreden, waardoor je je minder in balans voelt; letterlijk en/of figuurlijk.

Zit je teveel in je hoofd, dan heb je hier moeite mee en dit proces hersteld deze balans.

Ben je echter alleen op je lichaam gefocussed; ook dan ontstaat er een disbalans; we hebben beide niet voor niets.

Kom en ervaar wat dit proces kan doen voor je om de balans tussen hoofd en lichaam / hoofd en hart te herstellen en je zo te openen voor meer mogelijkheden die jij nooit dacht.

Wat is er mogelijk als de balans hersteld is?

Ik nodig je nu van harte uit voor meer!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk als we de balans der dingen herstellen? 
Hoeveel moois gaat dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk, voor nu en altijd? 

E&E of Demon infested Organs & Restauration of Life Inducing Possibilities

 

Weghalen van met demonen besmette organen en herstel van alle levenopwekkende mogelijkheden.

Do you have an emotional problem that keeps resurfacing?
Do you have a habit or an addiction that you would like to change?
Do you have chronic pain or an illness that continues on?
This body process is like no other as there are specific energies keeping
these limitations in place!
This is a dynamic hands on body process!
Verbal clearings will be shared with this process during class!
Are you ready to be free?
What else is possible? Oh, my goodness!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er nog meer mogelijk als we vrij zijn van alle negativiteiten? 
Hoe nog beter dan dat en wat is er dan nog meer mogelijk? 
 
'All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory! :-)
 

Invocation of Anger Embodied

 

Uitroeien van woede in het Lichaam

Ben je soms wel eens 'onverklaarbaar' boos? Sla je boosheden op van anderen en ga je er dan vanuit handelen, wat 'niet echt fijne' gevolgen heeft voor jouw leven?

Hoe kan je daarvan af komen? Door dit BodyProces te laten runnen? Je laat dan de opgelagen 'boosheid' van anderen uit je lichaam los en wordt er zo vrij van. 

Heb je bijv. een 'heftige' jeugd gehad, met veel 'bosingen' en heeft zich dat 'vastgezet in je lichaam? Voel je het nog als 'belasting'?

Dan nodig ik je van harte uit voor dit BodyProces.

Hoe nog mooier?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk? 

Technically and Mechanically-Induced Parallactic Paralyzation

 

Oplossen van 'freezing' in bepaalde situatie's; kom in je Kracht!

Sla je wel eens in een 'Beyond' waarbij je even niet meer weet wat je 'moet' doen? Waarbij je even helemaal 'verlamd' lijkt? Dit voorval verwijst vaak naar een gebeurtenis van voorheen, kan ook van andere levens.

Dit heet een Beyond. Ik omschrijf het altijd als een 'Konijntje in de koplampen'; Je schrikt door een gebeurtenis, een vooval, iets wat iemand zegt en je weet even helemaal niet wat je moet doen, zeggen, alles is 'blanc'.

Hoe kan je hieruit? Door te beseffen dat het een beyond is en dit proces kan daarbij helpen, om die vastzittende energien, vanuit herinnering, los te maken.

Hoe nog mooier?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoe nog beter dan dit?

Restoration of Hyperventilation

 

Laat je adem weer opgang komen!

Dit proces brengt je terug naar je 'normale' ademhaling; die je al had toen je kind was. Toen je niet sprak over adem 'halen', maar gewoon 'ademde''; als eenheid met kosmos is het een 'ongoing' proces en door de adem toe te laten, kom jij weer in je levenskracht!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Adem is leven, dus door dit op gang te brengen, kom jij weer aan de 'wieg' van je leven te staan; herboren! Welkom in een Nieuwe Realiteit!

Meso-muscular Embodiment and Elimination and Eradication of Human DNA

 

Verander je DNA weer terug naar zijn oorspronkelijke toestand; die van Vrijheid!'

Het is bekend dat DNA veranderlijk is en dat de mens continue evolueert. Dit proces helpt de mens weer zijn oorspronkelijke DNA te herstellen en zo, vanuit daar, te evolueren naar een mens, naar een Hogere Mogelijkheid!

Als we de 'vaststaande' code's van het DNA loslaten kunnen we evolueren. Maar vaak zitten we vast in overtuigingen 'ik ben nou eenmaal zo'.

Met dit proces laat je de 'vastzittende'/'verkeerde' codes los zodat je verder kan in dit evoluatieproces.

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoe nog beter? 

Restoration of Infinite Flexibility

 

Herstel van de flexibiliteit van je wezen.

Dit proces kan stijfheid en gebrek aan flexibiliteit - op alle vlakken van je wezen- dus ook in je mind- herstellen, zodat je dààr flexibel bent waar het 'moet' en dààr vasthoudend bent waar je wèèt dat het moet. 

Dit proces kan zowel meer flexibiliteit van ‘zijn’ - denken, handelen, in het leven staan - als flexibiliteit in het lichaam creëren, als dat nodig is.

Sta jij wel eens 'vast'? Heb je het gevoel niet oneindig mee te bewegen met de stroom van het leven, maar een 'anker te slaan' als dat niet nodig is en jezelf zo vast te zetten op manieren wat niet hoeft, niet nodig is en niet 'vooruit' werkt?

Dan is dit proces ideaal voor jou!

Flexibiliteit van lichaam en geest brengt je weer in de juiste stroom van je leven en terug naar jezelf!

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk?

E & D of all Emotional Intensities and Restoration of the Joy of Embodiment

 

Loslaten van oude emoties en herstel van je innerlijke vreugde

Waar kan jij nog oude emoties loslaten die je tegenhielden op je weg en volledig in je kracht te gaan staan? Wat kan jij nog loslaten zodat jij weer in je 'oude' vreugde komt, wat een Zielseigenschap is?

Dit BodyProces haalt dat los wat vastzit en zet je weer in je Vreugde, die jouw oorsprong is.

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en je gaat samen met anderen oefenen. Zo kom jij weer een stap verder op jouw pad en ... zo neem je ook de mensen om je heen mee. Hoe mooi is dat? 

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Ready to step into Your Joy?
 

Embodiment Of and As Space

 

Wees de ruimte die je bent en één met alles om je heen

Laat het lichaam zien hoe de ruimte tussen de moleculen te zijn, in plaats van zichzelf te definiëren als de dichtheid van deze realiteit.

We zijn ondeidnige wezens die altijd en overal verbonden zijn met alles. Als we functioneren als 'eindige wezens' voelen we ons klein, afhankelijk en beperkt.

Dit proces kan dit oplossen en maakt je zo vrij van de 'lijnen', 'verwachtigen', 'projecties' etc. van anderen, zodat jij weer je oneindige wezen kan zijn!

Hoe nog beter?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Wat is er dan nog meer mogelijk?

Trifold Sequencing Systems of Drug Induced Scenarios, Perfectionism, and Insanity

 

Drievoudige sequentiesystemen van door drugs opgewekte scenario's,

perfectionisme en waanzin'

Als je besluiten, oordelen, berekeningen en conclusies (DJCC's) hebt gedaan of genomen terwijl je onder invloed van drugs, alcohol of een andere verslavng was, verlies je de toegang tot die DJCC's en sluit je ze in je lichaam op.

Hoeveel van jullie hadden perfectie als jullie voorkeursdrug? Het zoeken naar perfectie is een drievoudig sequentiesysteem (trifold sequencing system).

Als je onder invloed van drugs, alcohol of andere verslavingen bent, neem je ieders waanzin waar en absorbeer je de oordelen van andere mensen. Je laat je bewustzijn vervagen ten gunste van absorptie, alsof dat meer bewustzijn creëert. De drugs zetten je vaardigheden en je bewustzijn aan. Soms blijft de deur gewoon open.

Dus in plaats van alleen gewaar te zijn, absorbeer je alles en blijft het aan je plakken. Als de invloed van de drugs verdwijnt, sluit de sensorische cortex (hersenkwabben) en heb je nooit ook maar enige toegang tot de DJCC's die je hebt gecreëerd. Er zijn ook grote aantallen mensen die drugs hebben laten implanteren in hun ruggengraat om hun fysieke capaciteiten te verhogen.

Dit proces zet die standpunten om, waarin jij je het vastgezet ten aanzien van dit. Dingen die je in je lichaam et 'vastgezet', vanuit ongewaarzijn, zodat je niet goed kunt funtioneren, haalt dit los.

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Hoe nog beter dan dit?? 

Elimination and Eradication of the Microbiotic Desertification of Dermis and the Actualization for the Microbiotic Generative Dermis for Body and Earth

'Eliminatie en uitroeing van alle microbiotische woestijnvorming van de dermis* en de actualisatie van de microbiotische generatieve dermis voor het lichaam en de aarde'

Jij bent onderdeel van de aarde. Dus als jouw huid is 'aangedaan', geirriteerd, pijnlijk, enz., dan zegt dat iets over de aarde. Je bent nl één.

Met dit proces zetten we dat om, zodat je geen pijn meer hebt, meer mogelijkeheden hebt en verlost bent van de 'gevangenis' waar je in zit. Are you in?

Dit proces kan je nu zelf leren geven in een Access Body Process Class. Je krijgt achtergrond informatie en gaat we samen oefenen. Zo kom jij een grote stap verder en ... zo ook de mensen om je heen. Hoe mooi is dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Datum/tijd: in overleg
Investering: € 88,00 
Inschrijven via: maureenlassooy@gmail.com, via Contact of Webshop.
 
Welke bijdrage kan dit proces zijn voor jou en wat is er dan nog meer mogelijk? 

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.