Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing is een terugkeer naar een optimale staat van balans, heelheid en vitaliteit. Het vormt een brug tussen de waargenomen beperkingen die hebben wij hadden aanvaard in ons leven en hoe kunnen leven wanneer we onze werkelijke potentieel aanboren.

Het is buiten elke techniek die u ooit tegengekomen bent, gebruik te maken van nieuwe frequenties te maken voor de genezing van lichaam, geest en ziel. Het is een tastbare, meetbare... Je kunt het eigenlijk voelen!

Reconnective Healing geeft je toegang tot een innerlijke bewustzijn met een vibrationele resonantie die kracht, intellect, wijsheid, emotionele stabiliteit en lichamelijke vitaliteit bevordert. Wanneer je dit spectrum van energie, licht & Information®, maakt een keten van gebeurtenissen die sterk kunnen verbeteren en verbetering van alle aspecten van uw leven, gezondheid, relaties, carrière en overvloed... Schijnbaar wordt onbereikbare potentieel werkelijkheid.

Erkend en ondersteund door de wetenschap, met inbegrip van onderzoekers verbonden aan instellingen zoals Harvard, Yale en Stanford, is deze krachtige benadering van genezing nu beoefend door meer dan 30.000 actieve beoefenaars wereldwijd. Reconnective Healing biedt je de mogelijkheid levenslang optimale gezondheid en evenwicht te bereiken.

Sessies nemen een half uur tot een uur in beslag en investering van eur 45,-. Ze kunnen ofwel 1-op-1 zijn of lange afstand, beide zijn beschikbaar en effectief voor mensen van alle leeftijden en ook huisdieren.

Boekingen of meer informatie: Contactinfo@accessjoy.nl of via Webshop.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en hoeveel moois gaat dat geven?

Wat heeft de Reconnection mij, tot nu toe, gegeven?

Je ware essentie ligt binnenin en dat weet iedereen. Toch zijn we vaak op zoek buiten ons. We verbinden ons met alles en iedereen om daar iets te vinden, waarvan we weten dat het in ons ligt.

Waarom buiten jezelf zoeken, als het in je ligt en er allang lag? je kunt niet buiten je vinden wat in je ligt.

Die ware essentie, daarmee heeft de reconnection mij weer verbonden en me daarmee weer met mijn eigen leven. Wat een waar miracle is. 

Ik ben de bron van alles wat ik doe. Ik ben de brom van mijn eigen leven.

Ik nodig je van harte welkom voor ook een ervaring die jouw leven kan veranderen.

Dit en meer essentiele inzichten kreeg ik, gemateriatleerd (dus niet als idee, maar als leefwijze) van de Reconnection mee.

Ik was lang op zoek, naar mezelf. Maar buiten mij.

Je ware esssenrie ligt in je en is met niets te vergelijken buiten je. Het zijn slechts wegwijzers. 

Ben jij ook opzoek naar dat wat jouw leven kan verrijken, op zoveel vlakken?

1 tot 3 sessies zijn meestal voldoende.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Explore Reconnective Healing met Dr. Eric Pearl

Reconnective Healing