Online Cursus Intuitieve Ontwikkeling start 3 apri

Prijs: 76,00 EUR

Online Coaching per 45 minuten

Prijs: 55,00 EUR
Online Coaching sessie's via mijn Zoom account. Ze zijn voor jou hopelijk een bijdrage voor jou en jouw lichaam. Welke energie, ruimte, bewustzijn en keuze kan jij en lichaam zijn om met volledig gemak met alles om te gaan? Een coaching sessie kost € 55,00 per 3 kwartier. Na betaling neem ik zsm contact met je op voor een online afspraak.

Intro Class 'Get Your Happy On!' 4-4

Prijs: 55,00 EUR
Schrijf je in, betaal, noem voor welke class en je krijgt van mij een bevestiging.

Access Intro Class 'Create'

Prijs: 55,00 EUR
Neem contact op via de contact pagina of via info@accessjoy.nl bij inschrijving en vermeld de datum en tijd van de class waarvoor je je inschrijft. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Access Bars® Class 1e keer

Prijs: 300,00 EUR
Deelname aan Access Bars® Class (1e keer). Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, voor welke datum je je aanmeldt. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging en de welkomsgegevens voor die Class in je emailbox. Een genoemde datum gaat in principe altijd door.

Access Bars® Class 2e, 3e keer

Prijs: 150,00 EUR
Deelname aan Access Bars® Class (2e, 3e keer). Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, voor welke datum je je aanmeldt. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging en de welkomsgegevens voor die Class in je emailbox. Een genoemde datum gaat in principe altijd door.

Access Facelift Class

Prijs: 260,00 EUR
Deelname aan Access Energetic Facelift Class. Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, voor welke datum je je aanmeldt. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging en de welkomsgegevens voor die Class in je emailbox. Een genoemde datum gaat in principe altijd door.

Access Bars sessie

Prijs: 45,00 EUR
Aanmelden voor een Access Bars® sessie. Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, waarvoor je je aanmeldt. Een sessie wordt, over het algemeen, altijd binnen 2 weken gepland. Je ontvangt een besvetiging in je emailbox of per whatssapp.

Facelift Sessie

Prijs: 88,00 EUR
Access Energetic Facelift sessie. Geef bij je boeking aan wanneer je voorkeur heeft en we nemen zsm contact met je op.

Access BodyClass 2 processen

Prijs: 106,47 EUR
Deelname aan Access Body Proces Class (2 processen). Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, voor welke datum je je aanmeldt. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging en de welkomsgegevens voor die Class in je emailbox. Een genoemde datum gaat in principe altijd door.

Access Body Class 1 proces

Prijs: 88,00 EUR
Deelname aan Access Body Proces Class, enkel (1 BodyProces). Geef bij bestellen onder 'Opmerkingen' aan, voor welke datum je je aanmeldt. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging en de welkomsgegevens voor die Class in je emailbox. Een genoemde datum gaat in principe altijd door.

All of Life comes to Me with Ease, Joy and Glory!

Prijs: 10,00 EUR
Aanmelden via betaling van € 10,00. Kan ook via 'Betaalverzoek'; pb me dan even. Ik meld je aan na betaling bij de speciale Messenger-groep. Svp email-adres en telefoonnummer opgeven.

Access Bars sessie Kids

Prijs: 45,00 EUR
Voor kinderen tot 12 jaar geldt deze prijs. Email voor afpraak naar info@accessjoy.nl of neem contact op via 06 499 522 59.

Access Bars Gifting & Receiving (Swap)

Prijs: 12,50 EUR
Meer info vindt je onder 'Swaps'. Ik kijk ernaar uit je weer te zien en hoe fijn is het om met mede Bars, Body en/of Facelift Practitioners te oefenen? Hoeveel moois kan jou dat geven?

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Prijs: 120,00 EUR
Dank voor je inschrijving en interesse. De cursus zal oa. op de volgende vrijdagen plaatsvinden: 25 okt., 1, 8, 15, 22 en op 29 nov. Gezien het aantal aanmeldingen ziet het er naar uit dat de cursus waarschijnlijk om 17.30 en om 20.30 uur gegeven zal worden. Geef svp bij je inschrijving aan welke tijd je voorkeur heeft.

Re-Connective Healing

Prijs: 55,00 EUR
Geef bij bestelling svp aan welke dag/tijd je voorkeur heeft of email naar info@accessjoy.nl voor een afspraak. Via telefoon kan ook: 06 499 522 59. De sessie duurt max. 45 minuten. Prijs is per sessie.

Life-Coaching sessie (uur)

Prijs: 110,00 EUR

Meditatie 'Geestelijke Rust'

Prijs: 15,00 EUR
Prachtige geleide meditatie door Maureen. Neemt je mee naar een diepe ontspanning en het ervaren van 'zijn'. 21 min.

Meditatie 'Ervaar al wat is'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie "Ervaar al wat is' is een prachtige geleide meditatie die je meeneemt naar hogere regionen en je diep laat ontspannen. 23 min.