Webshop

Meditatie Cursus 'Het Hart'

Prijs: 33,00 EUR
Aankoop van de Online Meditatie Cursus 'Het Hart- een week lang om de dag een nieuwe meditatie van Maureen voor meer leven vanuit je hart, om je hart te reinigen, te openen en -weer- meer ontvankelijk te zijn voor Ware Liefde. Want dàt is toch wat iedereen wil? Wees welkom in het veld der Liefde en ga snel vooruit. Wie weet wat er klaarligt voor je.... Na inschrijving volgt alle benodigde info.

Meditatie Cursus Online 'De weg naar JeZelf'

Prijs: 33,00 EUR
Aankoop van de Online Meditatie Cursus 'De Weg naar JeZelf' - een week lang om de dag een nieuwe meditatie van Maureen voor meer gewaarzijn, meer ontspanning, verhoging van je bewustzijns frequentie, enz. Laat je meenemen naar Hogere Sferen en daar de antwoorden vinden waar je zo naar zocht. Na inschrijving volgt alle benodigde info.

Meditatie Cursus 'Be Light'

Prijs: 33,00 EUR
Aankoop van de Online Meditatie Cursus 'Be Light' - NL gesproken; Een week lang om de dag een nieuwe meditatie van Maureen voor meer Licht in je leven, terug naar je Ware essentie en inzichten die je niet verwachtte. Want in Het Licht ziet alles er anders uit. Laat jezelf meenemen en wees verwonderd. Wees welkom in Het Licht! Na inschrijving volgt alle benodigde info.

English Guided Meditation Course

Prijs: 33,00 EUR
Subscribtion to by the online meditation Course 'Connection to Source' - English spoken, which is recorded in de international township of human unity Auroville. Sense the difference of vibration and let you be carried to Higher Sources. After subscribing you receive an email with more information.

Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling I

Prijs: 111,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn'. Geef svp aan voor welke datum je je inschrijft. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus Voorouder Processen

Prijs: 77,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus Voorouder Processen. Geef aub aan voor welke startdatum je inschrijft. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail, incl de overige benodigde informatie.

Online Cursus 'Werken met Engelen & Gidsen'

Prijs: 36,63 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Werken met de Engelen en Gidsen'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus 'Werken met Engelen Gevorderden'

Prijs: 66,55 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Werken met Engelen & Gidsen Gevorderden'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn

Prijs: 111,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn II, Gevorderden. Geef aub aan voor welke startdatum je inschrijft. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail, incl de overige benodigde informatie.

Online Cursus 'Werken met Engelen' Gevorderden

Prijs: 54,45 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Werken met de Engelen en Gidsen Gevorderden'. Geef bij je bestelling door vanaf welke datum je je inschrijft. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus 'Bescherming, Gronding & Aarding'

Prijs: 66,55 EUR
Inschrijven voor de Online Cursus 'Bescherming, Gronding & Aarding'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Regressie-Therapie sessie

Prijs: 58,08 EUR
Inschrijven voor een online Regressie-Therapie sessie. Tijd: 45 - max. 60 min. Geef bij je bestelling aan wanneer je beschikbaar bent. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Jaarcursus Spirituele 'Creëer je Eigen Leve

Prijs: 441,65 EUR
Inschrijven voor de online Spirituele JaarCursus Spirituele 'Creëer je Eigen Leven'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Acces Bars sessie Actie maart/april

Prijs: 44,00 EUR
Inschrijven voor een Access Bars sessie voor de actieprijs. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus Werken met de Chakra's

Prijs: 55,00 EUR
nschrijven voor de online Cursus 'Werken met de Chakra's'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online en Live Coaching sessie

Prijs: 54,45 EUR
Inschrijven voor een online of live coaching sessie. Geef aub aan welke tijden/data je voorkeur hebben. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, incl de overige benodigde informatie.

Online Cursus Voorouder Processen II

Prijs: 65,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Voorouder Processen II'. Voor startdata zie de website. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus 'Een Reis door de Chakra's'

Prijs: 88,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Een Reis door de Chakra's'. Voor startdata zie de website. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Online Cursus 'Werken en Creëren met Entiteiten'

Prijs: 66,55 EUR
Inschrijving voor de Online Cursus 'Werken en Creëren met Entiteiten'. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Re-Connective Healing

Prijs: 75,00 EUR
Inschrijven voor een online of live Re-Connection Healing sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben.Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Waterfilter Basic Water Needs

Prijs: 50,52 EUR
Aankoop waterfilter Basic Waterneeds / Tulip. Inhoud 10 liter, incl filter. Levering en afhandeling gebeurt door BWN; je ontvangt van hen de nota en betaalt aan hen. Neem aub contact op voor vragen: info@accessjoy.nl

Vervangingsfilter BWN / Tulip

Prijs: 18,15 EUR
Aankoop vervangingsfilter voor het watersysteem van BWN / Tulip (waterfilter). Bedrag is incl. btw en verzendkosten. Levering en afhandeling gebeurt door BWN; je ontvangt van hen de nota en betaalt aan hen. Neem aub contact op voor vragen: info@accessjoy.nl

Access Facelift sessie Actie

Prijs: 44,00 EUR
Inschrijven voor een Access Facelift sessie, volgens de actie-prijs. Geef bij inschrijving aan welke dag / dagdelen je voorkeur hebben. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Access Bars® Sessie

Prijs: 88,00 EUR
Inschrijven voor een Access Bars sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Facelift & Body Process Sessie

Prijs: 75,00 EUR
Inschrijven voor een Access Facelift of Body Process sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben en voor welk proces je je inschrijft. Na inschrijving ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie..

Meditatie 'Ervaar al wat is'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie "Ervaar al wat is' is een prachtige geleide meditatie die je meeneemt naar hogere regionen en je diep laat ontspannen. 23 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Meditatie 'Geestelijke Rust'

Prijs: 15,00 EUR
Prachtige geleide meditatie door Maureen. Neemt je mee naar een diepe ontspanning en het ervaren van 'zijn'. 21 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Meditatie 'Hol en Poreus'

Prijs: 15,00 EUR
Prachtige geleide meditatie door Maureen. Neemt je mee naar een diepe ontspanning en een gevoel van eenheid. 29 min. Na bestelling ontvang je de gegevens en de downloads.

Meditatie 'Het Vuur van Het Hart'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie Het Vuur van Het Hart' is een prachtige geleide meditatie die het vuur van het hart weer aanzet, het opschoont en verwijdt, zodat jij weer klaar bent om vanuit je Hart te leven. Ben je er klaar voor? Laat je dan meenemen in deze prachtige meditatie. 18.33 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Meditatie 'Bewustwording van Het Hart'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie Bewustwording van Het Hart' is een hele mooie geleide meditatie die je meeneemt, met behulp van de Lichtadem, diep meeneemt naar de diepten van het Hart. Daar vindt je je Ware Zelf, dat de bron is van alles is jou. Je Ware Zelf is gevestigd in Je Hart. Klaar haar/hem te ontmoeten? Laat je dan meenemen in deze prachtige meditatie. 23.13 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Meditatie 'Eenwording'

Prijs: 15,00 EUR

Meditatie 'Als een Kristal'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie 'Als een Kristal' is een prachtige Lichtmeditatie, die je weer laat ervaren dat jouw Ware essentie Licht is, dat komt van de Bron. Je voelt je wijd, open en ontspannen en ontvankelijk voor nòg meer Licht. Be Licht. Kom ervaren wat dit voor jou doet; being Light; Is dit 'back home'? Ervaar het. 13.01 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.

Meditatie 'Eenwording'

Prijs: 15,00 EUR

Meditatie 'De Druppel en De Oceaan'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie 'de Druppel en De Oceaan' is een prachtige meditatie waarin je je één ervaart met alles om je heen en beseft dat je altijd al deel van het geheel was. Laat je meenemen en ervaar hoe dit voor jou is. 24.50 min. Na bestelling ontvang je de bevestiging, alsmede de overige informatie.