Webshop

Online Cursus Voorouder Processen

Prijs: 66,55 EUR
€ 55,00 excl. btw / Inschrijven voor de online Cursus Voorouder Processen. Voor startdata zie de website. Geef bij je bestelling door voor welke datum je je inschrijft. Deelbetaling mogelijk. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Prijs: 112,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn'. Voor startdata, zie website. Je ontvangt van ons zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Online Cursus 'Werken met Engelen & Gidsen'

Prijs: 44,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Werken met de Engelen en Gidsen'. Geef bij je bestelling door voor welke startdatum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Doorlopende Online Cursus 'Werken met Engelen'

Prijs: 54,45 EUR
€ 45,00 excl. btw / Inschrijven voor de doorlopende online Cursus 'Werken met de Engelen en Gidsen Gevorderden'. Geef bij je bestelling door vanaf welke datum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Acces Bars sessie Actie

Prijs: 48,40 EUR
40,- excl. btw / Inschrijven voor een Access Bars sessie voor de actieprijs. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we overleggen voor datum en tijd.

Online Regressie-Therapie sessie

Prijs: 48,00 EUR
Inschrijven voor een online Regressie-Therapie sessie. Tijd: 45 - max. 60 min. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben cq wanneer je beschikbaar bent. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we vinden samen een tijd/datum.

Bars® Class 1e keer

Prijs: 300,00 EUR
Inschrijven voor een Bars Class (eerste keer). Geef bij je bestelling aan voor welke dag je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en alle aanvullende gegevens per email.

Bars® Class 2e, 3e keer

Prijs: 150,00 EUR
Inschrijven voor een Bars Class (tweede/derde keer). Geef bij je bestelling aan voor welke dag je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en alle aanvullende gegevens per email.

Online Jaarcursus Spirituele Ontwikkeling

Prijs: 365,00 EUR
Inschrijven voor de online JaarCursus Spirituele Ontwikkeling 'Zelf aan het Roer van Jouw Leven'. Voor startdata, zie website. Voor deelbetaling, neem contact met me op. Na inschrijving nemen we zsm contact met je op. Hoe nòg mooier??

Online Cursus Werken met de Chakra's

Prijs: 44,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Werken met de Chakra's'. Voor startdata zie de website. Geef bij je bestelling door voor welke datum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Online Cursus Voorouder Processen II

Prijs: 45,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Voorouder Processen II'. Voor startdata zie de website. Geef bij je bestelling door voor welke datum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn

Prijs: 98,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 'Bewust Zijn II, Gevorderden. Voor startdata zie de website. Geef bij je bestelling door voor welke datum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Online of Live Coaching - 45 minuten

Prijs: 45,00 EUR
Inschrijven voor een online of live Coaching sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we overleggen voor datum en tijd.

Online Cursus 'Een Reis door de Chakra's'

Prijs: 79,00 EUR
Inschrijven voor de online Cursus 'Een Reis door de Chakra's'. Voor startdata zie de website. Geef bij je bestelling door voor welke datum je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een email met alle aanvullende gegevens.

Re-Connective Healing

Prijs: 55,00 EUR
Inschrijven voor een online of live Re-Connection Healing sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we overleggen voor datum en tijd.

Access Facelift Class

Prijs: 260,00 EUR
Inschrijven voor een Facelift Class (eerste keer). Geef bij je bestelling aan voor welke dag je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en alle aanvullende gegevens per email.

Access Bars® Sessie

Prijs: 88,00 EUR
Inschrijven voor een Access Bars sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we overleggen voor datum en tijd.

Facelift & Body Process Sessie

Prijs: 75,00 EUR
Inschrijven voor een Access Facelift of Body Process sessie. Geef bij je bestelling aan welke data/tijden de voorkeur hebben en voor welk proces je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en we overleggen voor datum en tijd.

Access Body Process Class, 1 proces

Prijs: 88,00 EUR
Inschrijven voor een Access Body Process Class. Geef bij je bestelling aan voor welke dag & welk proces je je inschrijft. Je ontvangt van ons dan zsm een bevestiging van je betaling en alle aanvullende gegevens per email.

Meditatie 'Ervaar al wat is'

Prijs: 15,00 EUR
Meditatie "Ervaar al wat is' is een prachtige geleide meditatie die je meeneemt naar hogere regionen en je diep laat ontspannen. 23 min.

Meditatie 'Geestelijke Rust'

Prijs: 15,00 EUR
Prachtige geleide meditatie door Maureen. Neemt je mee naar een diepe ontspanning en het ervaren van 'zijn'. 21 min.