Access Consciousness®

You are the gift you are looking for... ❤

 

Ga hier voor meer informatie over de:

Access Bars®

Energetic Facelift

Body Processen Classes

Online Classes

 

Iedereen is een uniek wezen en in iedereen schuilt een uniekheid die niemand heeft. Dat te ontdekken, wie jij bent en wat jouw kado aan de wereld is, is een uniek pad en is voor iedereen anders. Dat ik jou hier ontmoet, ben ik dankbaar voor. Wat voor mooie bijdrage mag ik zijn voor jou? Welk deel van jou mogen we samen ontdekken, wat er ligt om ontdekt te worden? Ik nodig je van harte uit voor een stapje verder. Zo ontdek jij stap voor stap jouw stralende uniekheid. Wees van harte welkom.

Access Consciousness staat zo in het leven. Het stelt je in staat om alles te veranderen wat je niet kon veranderen en alles te creëren wat je wilt creëren, op een andere en veel makkelijkere manier.

De doel van Access is een wereld te creëren van Eenheid en Bewustzijn, waarin alles kan bestaan en niets wordt beoordeelt.

Ben je er klaar voor alle mogelijkheden en keuzes die er voor jou klaar liggen en je leven te creëren wat je altijd al wilde?

Access Consciousness biedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat je altijd al wilde veranderen.

Het doel van Access Consciousness is een wereld van bewustzijn & eenheid te creëren

Bewustzijn & Eenheid omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel meer over iets hebt, kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar gewoon zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.

Het streven van Access is empowerment

Alles in Access Consciousness draait erom om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kunt waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om te allen tijde te weten dat je weet. Als een ieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden, oneindig veel groter.

De doelstelling van Access is: door jezelf te zijn, de wereld veranderen

Met de energie die je kunt zijn ben je in staat de wereld en iedereen om je heen te veranderen. Als jij een kamer binnenloopt vol paniekerige mensen, kan de paniek wegebben vanwege jouw energie, mits je bereid bent om dat te Zijn. Maar, je moet bereid zijn zó potent te zijn, dat niets je weerhoudt het bewustzijn te Zijn dat je werkelijk bent.

Wat als jij, door waarlijk Jij te zijn, het geschenk en de verandering bent waar de wereld om vraagt?

Ik nodig je van harte uit.

Is nu de tijd?  

Wat is Access Bars®?