Hallo Magische Creator!
 
Is het ook zo jouw wens om een mooie toekomst te creëren?
Een toekomst waar onze kinderen hun talenten volledig kunnen ontwikkelen en waarin ze het contact met hun Ziel niet verliezen? Lees dan nu verder!
 
Waar school niet iets is waar het alleen om prestatie en het halen van examens gaat, maar om het integraal ontwikkelen van kinderen, hun talenten en het creëren van nieuwe talenten?
 
Hoe zou het zijn als onze kinderen meer Gemak, Vreugde en Glorie zouden ervaren in hun leven, als de leerkrachten op school de stof met gemak zouden kunnen behandelen en waar kinderen zich optimaal zouden kunnen ontwikkelen, op alle vlakken van hun leven?
 
 
Hoe zou dat zijn?
 
Ik ben Access Consciousness Youth Ambassador (ACYA) en we hebben een brief samengesteld die jij aan scholen en instellingen kan sturen om zo de Tools van Access bij scholen en instellingen te introduceren. Stuur je me even een berichtje als je deze brief wilt ontvangen.
 
Door de tools van Access in scholen te introduceren, komt er meer bewustzijn op school en wordt overtollige ballast bij de kinderen losgelaten.
 
Zie hier de reactie van kids in Italië, die recent een Bars Pilot hebben gehad van 6 weken.
 
 
Hoe doe jij mee?
 

* Zoek 1 of 2 andere Access Bars Practitioners: je kan dit dan samen aanbieden; how much fun can you have?
 
* Stuur de brief die we hebben samengesteld (even jullie namen invullen ;-) ) naar scholen en instellingen, via Directie, Intern Begeleiders of welke ingang jij/jullie ook hebt/hebben. Ga op je gevoel af en vraag de Cosmos om hulp :-)
 
* Neem vervolgens - één of twee weken later - contact met hen op en vraag hoe het is; of ze nog vragen hebben of een introductie willen.
 
* Ga vervolgens een Bars Pilot doen op scholen die graag willen; daarbij help ik je verder (als jij dat wilt).
 
Is nu de tijd? Zo ja, overweeg dan de brief naar één of meerdere scholen toe te sturen!
 
Hoe mooi zou dat zijn?
 
Wat is de verandering die jij kan creëren in de wereld met de keuze die jij maakt vandaag?
 
Dankbaar voor jou!
 
Maureen Lassooij
Access Consciousness Youth Ambassador
 
PS - Er is ook een kortere versie van de video. Ga hierheen om hem te bekijken. Let's create beyond what we ever thought was possible and create a beautiful future for our kids! 
 
PS2: kinderen zijn ook van harte welkom in de Classes en welke bijdrage kan dit zijn voor hun toekomst? 
 
 

Deze foto vond ik nog.

Dit was het moment waar ik met Famke, mijn jongste dochter, een 3 daagse Access Body Class volgde van Kacie Crisp in Nederland. Het gaf me het gewaarzijn hoe fijn kinderen het vinden om Body Processen te ontvangen. Hoe 'voedend' de Processen zijn en hoeveel energie we aan hen 'toe kunnen voegen'.

Er was een keer dat Famke uit school kwam en erg moe was (dat mocht, want ze studeerde hard op haar Gymnasium met haar Grieks, Latijns, etc.). Ze was dus moe.

Ik sla een arm om haar heen terwijl we liepen en run, in mijn hoofd, een Body Proces wat in me opkomt. In 2 minuten loopt ze huppelend weg en is ze vol energie en vrolijkheid, zoals ik haar ken.

Welke bijdrage kunnen Access Body Processen zijn voor onze kinderen en welk gewaarzijn geeft het hen op energie en de werking daarvan?

Kijk hier voor de komende Access Body Proces classes (kinderen zijn van harte welkom; tot 15 jaar doen ze gratis mee ).

Ps: Eén van haar favoriete Access Body Proces is 'MTVSS': "Die run ik op mezelf, mamma, voordat ik ga slapen, en dan voel ik alle energie die van anderen is en niet van mij, uit mijn lichaam stromen en kan ik weer lekker slapen."

Welke bijdrage kan dit zijn voor jou en de mensen om je heen zijn?