“Mamma, wil je die puntjes op mijn hoofd doen?”

Nadat ze hun Bars hebben laten 'lopen', zijn veel kinderen gelukkiger, voelen zich beter en doen het vele beter op school en thuis. Ze blijken beter te slapen, beter met vriendjes om te gaan, minder in de problemen te komen, meer 'speel' afspraakjes te hebben, hebben minder woedeuitbarstingen en, als ze die toch hebben, duren ze veel minder lang.

Tijden die normaal gesproken 'moeilijk' waren - ochtenden, avonden, huiswerk, allerlei 'klusjes' - raken, heel typisch, hun lading kwijt en ze zijn makkelijker te manoeuvreren. In feite, veel kinderen en tieners vragen zèlf hun ouders hun Bars te runnen... "Mamma, wil je die punten op mijn hoofd doen?"

Wat zij zeggen: https://youtu.be/WNBGwzsUHC4 

Wat is er nu nog meer in de wereld mogelijk? Welke verandering kunnen wij in de wereld creëren? Wat als onze kinderen de gave, de verandering en de mogelijkheid zijn die de wereld nu - meer dan ooit- nodig heeft? 

 

 

Hallo Magische Creator!
 
Is het ook zo jouw wens om een mooie toekomst te creëren?
Een toekomst waar onze kinderen hun talenten volledig kunnen ontwikkelen en waarin ze het contact met hun Ziel niet verliezen? Lees dan nu verder!
 
Waar school niet iets is waar het alleen om prestatie en het halen van examens gaat, maar om het integraal ontwikkelen van kinderen, hun talenten en het creëren van nieuwe talenten?
 
Hoe zou het zijn als onze kinderen meer Gemak, Vreugde en Glorie zouden ervaren in hun leven, als de leerkrachten op school de stof met gemak zouden kunnen behandelen en waar kinderen zich optimaal zouden kunnen ontwikkelen, op alle vlakken van hun leven?
 
 
Hoe zou dat zijn?
 
Ik ben Access Consciousness Youth Ambassador (ACYA) en we hebben een brief samengesteld die jij aan scholen en instellingen kan sturen om zo de Tools van Access bij scholen en instellingen te introduceren. Stuur je me even een berichtje als je deze brief wilt ontvangen.
 
Door de tools van Access in scholen te introduceren, komt er meer bewustzijn op school en wordt overtollige ballast bij de kinderen losgelaten.
 
Zie hier de reactie van kids in Italië, die recent een Bars Pilot hebben gehad van 6 weken.
 
 
Hoe doe jij mee?
 

* Zoek 1 of 2 andere Access Bars Practitioners: je kan dit dan samen aanbieden; how much fun can you have?
 
* Stuur de brief die we hebben samengesteld (even jullie namen invullen ;-) ) naar scholen en instellingen, via Directie, Intern Begeleiders of welke ingang jij/jullie ook hebt/hebben. Ga op je gevoel af en vraag de Cosmos om hulp :-)
 
* Neem vervolgens - één of twee weken later - contact met hen op en vraag hoe het is; of ze nog vragen hebben of een introductie willen.
 
* Ga vervolgens een Bars Pilot doen op scholen die graag willen; daarbij help ik je verder (als jij dat wilt).
 
Is nu de tijd? Zo ja, overweeg dan de brief naar één of meerdere scholen toe te sturen!
 
Hoe mooi zou dat zijn?
 
Wat is de verandering die jij kan creëren in de wereld met de keuze die jij maakt vandaag?
 
Dankbaar voor jou!
 
Maureen Lassooij
Access Consciousness Youth Ambassador
 
PS - Er is ook een kortere versie van de video. Ga hierheen om hem te bekijken. Let's create beyond what we ever thought was possible and create a beautiful future for our kids! 
 
PS2: kinderen zijn ook van harte welkom in de Classes en welke bijdrage kan dit zijn voor hun toekomst?