Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga in Den Bosch. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben niet meer gestopt met yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een aantal cursussen op dit gebied, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

Maar het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), Zenmeditatie, een cursus voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma’s voor de docentenopleidingen Beginners, Gevorderden 1, 2 en 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga bij Integrale Yoga Nederland te hebben ontvangen, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer kennis, ervaring en verdieping. Dit vond ik in de vorm van de bijzondere meesteropleidingen Hoger dan Yoga I en II en Supramentale Yoga van Agastya, Yogi en grondlegger van Integrale Yoga Nederland. Het heeft me erg veel verdieping, mooie inzichten en bijzondere ervaringen gegeven, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Naar aanleiding van wat ik in de Yoga-en Meditatielessen zag, ging ik vragen stellen over hoe ik de mensen nòg meer kon helpen. Toen kwam Access Consciounsess op mijn pad, waar ik leerde 'vragen stellen', de 'Access Bars' en nog veel meer technieken om je leven makkelijker en leuker te maken. Ook daar ben ik heel dankbaar voor en ook daar ging ik veel lessen in geven, waar ik weer veel mooie mensen ontmoet.

Nu integreer ik alles wat ik geleerd heb, in mijn leven, mijn lessen, mijn contacten en, kortom, in mijn bestaan.

Met veel plezier, voldoening en dankbaarheid geef ik dit alles door in mijn lessen.

Dit alles met als doel een Hoger bewustzijn te ontwikkelen, waardoor je meer ontspannen en bewuster in je leven staat. Bewuster leven zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het leven. Zoals dat bedoeld is.