Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin (heb zelf drie mooie dochters), begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga in Den Bosch. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben nooit meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een aantal cursussen op dit gebied - onder andere Voedingsleer, Lifestyle & Weightmanagement, Life Coaching, Fitness A & B, enz. - volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

Maar het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), Zenmeditatie, een cursus voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma’s voor de docentenopleidingen Beginners, Gevorderden 1, 2 en 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga bij Integrale Yoga Nederland te hebben ontvangen, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer kennis, ervaring en verdieping. Dit vond ik in de vorm van de verschillende bijzondere meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II en Supramentale Yoga en de opleiding Geestelijk Genezen op basis van de inzichten van de Rishi's. Het heeft me erg veel verdieping, mooie inzichten en bijzondere ervaringen gegeven, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Naar aanleiding van wat ik in de Yoga-en Meditatielessen zag, vroeg ik me af hoe ik de mensen nog meer kon helpen, zodat hun leven weer gemakkelijker werd. Als antwoord op die vraag kwam Access Consciounsess op mijn pad. Hier leerde ik hoe met 'Vragen stellen' te creëren, volledig gewaar te zijn, wondermooie technieken genaamd de 'Access Bars', Access Body Processen en Access Facelift te geven en te onderwijzen en nog veel meer moois. Daarnaast ben ik internationaal -live en online- vertaler geworden voor Access Consciousness.

In het voorjaar van 2018 heb ik de opleiding tot Reconnective Healer gevolgd. Een mooi systeem dat je lichaam weer 'alligned' met de informatie van de Cosmos, waar we allemaal onderdeel van zijn. Dit geeft meer rust, ontspanning en gewaarzijn in het lichaam en brengt mensen weer op hun pad. Hier ben ik erg dankbaar voor.

Om mensen te helpen hun verleden 'op te lossen' en los van te komen, ben ik een opleiding Regressie-Therapie gaan doen. Dit geeft erg veel mooie inzichten en helpt mensen letterlijk weer met een schone lei te beginnen. Ik ben erg dankbaar dat dat kan en hoop nog veel mooie mensen hiermee te kunnen helpen een stapje verder te komen in hun leven.

Voor projecten en voor mijn eigen verdieping, heb ik vele reizen naar Auroville-India gehad waarvoor ik erg dankbaar ben. Het voelt als mijn 'home', mijn thuisbasis. Kijk hier voor meer informatie over dit mooie project

Voor alle online- en live cursussen en classes die ik geef, coachings, healings en nog veel meer ben ik erg dankbaar en ik vraag me altijd af hoe ik nog meer een bijdrage kan zijn voor de mensheid, zodat hun leven leuker en makkelijker wordt. 

Dit alles met als doel een Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, waardoor je meer ontspannen en bewuster in het leven staat. Bewuster leven zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het leven. Zoals dat bedoeld is ❤

Liefs,

Maureen