Vooruitstrevend, altijd doorgaand, hogere doelen, samenwerking, houdt van mooie dingen, mensen en connecties, hogere trilling, bewustzijnsontwikkeling, blijdschap, dankbaarheid. Streven naar meer en meer mogelijkheden. Altijd voorbij de -schijnbare- grenzen die opgeworpen worden. Ik werk met mensen & dieren, coach, inspireer, los 'blokkades' op en ga altijd door, met een zachte hand, scherpe blik en doortastende woorden breek ik door elke 'barrière' heen en breng jou verder op je pad, zodat jij weer een stapje verder bij jou komt. Kortom: de Kortste Weg naar Jou.

 

Mijn 'verhaal':

Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga in Den Bosch. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben niet meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een aantal cursussen op dit gebied - onder andere Voedingsleer, Lifestyle & Weightmanagement, Life Coaching, Fitness A & B, enz. - volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

Maar het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), Zenmeditatie, een cursus voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma’s voor de docentenopleidingen Beginners, Gevorderden 1, 2 en 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga bij Integrale Yoga Nederland te hebben ontvangen, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer kennis, ervaring en verdieping. Dit vond ik in de vorm van de verschillende bijzondere meesteropleidingen Hoger dan Yoga I & II en Supramentale Yoga en de genezings opleiding Geestelijk Genezen op basis van de inzichten van de Rishi's. Het heeft me erg veel verdieping, mooie inzichten en bijzondere ervaringen gegeven, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Naar aanleiding van wat ik in de Yoga-en Meditatielessen zag, vroeg ik me af hoe ik de mensen nog meer kon helpen, zodat hun leven weer gemakkelijker werd. Als antwoord op die vraag kwam Access Consciounsess op mijn pad. Hier leerde ik hoe met 'Vragen stellen' te creëren, volledig gewaar te zijn, een wondermooie techniek genaamd de 'Access Bars' te geven en te onderwijzen en nog veel meer moois. Daarnaast ben ik internationaal vertaler geworden voor Access Consciousness en heb zo de wereld over gereisd. Hoe nog beter? 

In het voorjaar van 2018 heb ik de opleiding tot Reconnective Healer gevolgd. Een mooi systeem dat je lichaam weer 'alligned' met de informatie van de Cosmos, waar we allemaal onderdeel van zijn. Dit geeft meer rust, ontspanning en gewaarzijn in het lichaam en brengt mensen weer op hun pad. Ik ben erg dankbaar dat ik dit kan, mag en zal doen.

Mijn vele reizen naar Auroville-India hebben zeker ook bijgedragen aan dit alles en.. het is nog steeds mijn echte thuis. 

Op dit moment geef ik veel online cursussen en classes - als gevolg van Covid- en coach ik live; een mooie bijdrage om mensen weer verder te helpen op hun pad naar de eenheid die we allemaal zijn. Totdat we allemaal thuis zijn ;-).

Ik ben heel dankbaar dat ik dit allemaal mag en kan doen en integreer dan ook alles in mijn lessen, sessie's - live en online. Hoe nog beter dan dit?

Dit alles met als doel een Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, waardoor je meer ontspannen en bewuster in je leven staat. Bewuster leven zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het leven. Zoals dat bedoeld is ❤

Dankbaar voor jou!

Tot snel!

Maureen

 

"Ik wil succes in mijn leven, ik wil dat mijn Liefde wordt ontvangen en wordt gegeven en dat ik, als persoon, een positieve noot ben voor de mensen die ik ontmoet. Ik wil dat ik de mensen inspireer om ze te laten zien wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Dat ik ze weer vertrouwen in het leven geef, ze de mooie dingen laat zien en ze laten weten dat ze altijd opnieuw kunnen kiezen. Dat het leven is om te leren en dat ze nooit fout zijn. Dat je altijd kunt terugvallen op de Liefde die je bent en dat er altijd, altijd en altijd een uitweg is in de omstandigheden die er zijn. Never lose Hope and you will conquer ❤"