Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Power Yoga in Den Bosch. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les… en ben niet meer gestopt met Yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen.

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een aantal cursussen op dit gebied, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

Maar het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Prana Yoga in Den Bosch (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga), Zenmeditatie, een cursus voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma’s voor de docentenopleidingen Beginners, Gevorderden 1, 2 en 3, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en de Verdiepingscursus Hatha Yoga bij Integrale Yoga Nederland te hebben ontvangen, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer kennis, ervaring en verdieping. Dit vond ik in de vorm van de verschillende bijzondere meesteropleidingen. Het heeft me erg veel verdieping, mooie inzichten en bijzondere ervaringen gegeven, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Naar aanleiding van wat ik in de Yoga-en Meditatielessen zag, vroeg ik me af hoe ik de mensen nòg meer kon helpen. Toen kwam Access Consciounsess op mijn pad, waar ik leerde 'vragen stellen', de 'Bars' en nog veel meer technieken om je leven makkelijker en leuker te maken en zo de wereld een stukje mooier. Ook daar heb ik veel Classes gevolgd, waar onder 6 Foundation Classes - waarvan 3 Global Foundations met de grondleggers - 4 COP's, 2 3-Daagse BodyClasses, een ESB (Enegertic Synthesis of Being) Class, Talking ot the Entitities, 'Lies, Lines and Manipulation' Class en nog veel meer. Daarnaast heel veel life-calls met de heren. En zo ben ik Bars Class, Facelift- en BodyProcess Facilitator en AC Youth Ambassador. Uiteindelijk ben ik internationaal vertaler geworden voor -onder andere- de heren en heb zo veel mooie dingen meegemaakt en veel geleerd. Al deze ervaring geef ik ook door in de Classes en opleidingen die ik nu -vol blijdschap en dankbaarheid- geef. Hoe nog beter?

Als toevoeging - en uit nieuwsgierigheid- heb ik in het voorjaar van 2018 The Reconnection Healing gedaan; een mooie aanvulling op mijn bestaan en het bracht me weer een nieuw gewaarzijn.

Nu integreer ik alles wat ik geleerd heb, in mijn leven, mijn lessen, mijn coachings en alles wat ik doe, kortom, in mijn bestaan.

Met veel plezier, voldoening en dankbaarheid geef ik dit alles door in mijn lessen, sessie's, coachings en werk.

Dit alles met als doel een Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, waardoor je meer ontspannen en bewuster in je leven staat. Bewuster leven zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het leven. Zoals dat bedoeld is ❤

Ik zie je graag,

Maureen  

"Ik wil succes in mijn leven, ik wil dat mijn Liefde wordt ontvangen en wordt gegeven en dat ik, als persoon, een positieve noot ben voor de mensen die ik ontmoet. Ik wil dat ik de mensen inspireer om ze te laten zien wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Dat ik ze weer vertrouwen in het leven geef, ze de mooie dingen laat zien en ze laten weten dat ze altijd opnieuw kunnen kiezen. Dat het leven is om te leren en dat ze nooit fout zijn. Dat je altijd kunt terugvallen op de Liefde die je bent en dat er altijd, altijd en altijd een uitweg is in de omstandigheden die er zijn. Never lose Hope and you will conquer ❤"