• Access Energetic Facelift CLASS (klik hier voor inschrijven)

  Welkom bij de Access Energetic Facelift class!

  De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling die energie gebruikt om je gezicht te activeren door veel van de Access lichaamsprocessen te laten lopen die specifiek gericht zijn op de gevolgen van de veroudering, zwaartekracht en stress te transformeren.

  We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kruin.

  Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

  Interessant feit: In tegenstelling tot Botox, waarbij recent wetenschappelijke onderzoek aantoont dat botox de expressie van vreugde en ontroering remt laat de Energetische Facelift juist de vreugde en het speelse, energieke functioneren van het lichaam zien!

  Er zijn geen vereisten of ervaring die nodig zijn voor deze class.
  Hoe wordt het nog beter?

  Je leert een sessie te geven en ontvangt 2 volledige sessies gedurende de class en je ontvangt een handleiding en een Access Energetic Facelift Manual.
  De handleiding bevat informatie over dit proces en de volgorde van de hand posities.

  Na voltooiing van deze cursus ben je een Access Energetische Facelift Practitioner, je mag dit proces uitvoeren op anderen en op te nemen in je praktijk.

  Dit proces wordt aangeboden in kuuroorden, massage praktijken, anti-aging centers, plastisch chirurgen praktijken en wellness-centra over de hele wereld.

  Datum: volgt (in overleg, pb me)
  Adres: Den Bosch (volgt na inschrijving)
  Tijd: 10:00 t/m 18:00
  Investering: € 260,-

  Registratie:
  Contact, pb of info@accessjoy.nl.

  Kom en geniet van een heerlijke class!
  Welke verandering is er mogelijk?

  Meer informatie:
  Maureen Lassooij: integraleyogadenbosch@gmail.com

  All of life comes to me with ease, joy and glory!

 • Access Energetic Facelift SESSIE

  De ACCESS ENERGETIC FACELIFT is een fantastische manier om zowel het gezicht als het gehele lichaam te versterken en de gevolgen van het ouder worden te keren. 
  Het creëert verjonging in het hele lichaam door de verouderingsprocessen om te keren, met de processen die je 'runt'.

  Dit BodyProces bestaat uit 30 Access Consciousness BodyProcessen. Iedere keer als jij iemand een Facelift geeft, run jij automatisch deze 30 processen en het lichaam 'kiest' daar dan uit wat er op dat moment 'nodig' is. Zo werkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zo versterkt je lichaam zich iedere keer meer. 

  Stel je voor .... dat het mogelijk is er jonger uit te zien, fitter te zijn en een sterk en gezond lichaam te ervaren, zonder kunstmatige of medische ingrepen van buitenaf. Stel je voor dat je niet hoeft te verouderen....

  Welkom bij de Access Facelift™.

  De Access Facelift™ wordt om zijn kracht wereldwijd gebruikt in salons, spa's, wellness centra, medische centra, privé klinieken en schoonheids- en verjonging klinieken.

  Een Facelift sessie ontvangen is heerlijk, diep ontspannend en aangenaam en blijkt na ongeveer 20x blijvende resultaten te hebben in huidstrakheid, uitstraling en gezichtscontouren die veel jeugdiger zijn. Wie wil dat nou niet? (je kan het process dus ook aan jezelf geven ;-) ).
  Het zijn zachte aanrakingen op gezicht en nek waardoor de cellen in het hele lichaam worden geactiveerd, zich kunnen herstellen en zo de gevolgen van het ouder worden kunnen keren.

  Kosten voor de sessie in de maand mei: € 35,- (ipv € 88,00 normaal)

  Contact via het kopje 'contact', via email op info@accessjoy.nl of via whatsapp op 06 499 522 59

* Kijk voor opleidings data op Classenlijst. Andere data en locaties zijn in overleg. Mail me op maureenlassooy@gmail.com.

* Gespreide betaling van de opleiding is mogelijk. Stuur me daarvoor een berichtje.

* Classes & sessie's worden gegeven in de fijne & stille ruimte in omgeving Vught of, indien gewenst & in overleg, op locatie.

* Class tijden zijn van 10u-17u of 9.30u - 16.30u (Facelift Class). Classtijden kunnen varieren. 

* Voor alle prijzen, kijk op Webshop

* Access Joy is per 1-1-2020 vrijgesteld van BTW

* zie hier het AVG van Access Joy. Bij inschrijving en/of contact opnemen, ga je automatisch akkoord met het AVG van Access Joy.