Wat is Energetic Facelift?

Voor een jonge en frisse uitstraling…

Wil jij er jong uit blijven zien en een vitale, gezonde uitstraling hebben? Voel je er niets voor om je gezicht kunstmatig strak te laten trekken? Heb je geen zin in botox en fillers?
Dan is de Access Facelift® iets voor jou!

Access Facelift® is een diep ontspannend en verzorgend lichaamsproces. Meer dan 30 verschillende energieën worden aangezet tijdens de behandeling.

Daardoor werkt het niet alleen door in het gezicht, maar krijgt het hele lichaam een lift, waarbij ook alle organen en weefsels worden meegepakt.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten. Het revitaliseert je cellen, ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering en vermindert het oordeel naar je lichaam. Het reinigt, verzacht, verstevigt en verjongt.

En dat is te zien! Wie wil er nou niet een stralende huid, uitgeruste blik en vermindering van rimpels en wallen? En daar komt geen apparatuur aan te pas! Enkel een zachte aanraking van het gezicht, de hals en het bovenlichaam.

Na afloop voel je je heerlijk ontspannen, je hebt een heleboel ballast losgelaten en je ziet er blozend en stralend uit.

 

Men gebruikt de Access Facelift® voor…

• Een gezonde, vitale uitstraling

• Een blozende, stralende huid

• Minder rimpels en wallen

• Beter in je vel zitten

• Jonger geschat worden

~~~~~~

Verjong en revitaliseer je cellen van binnen uit.
Ontdoe het lichaam van de effecten van veroudering.

~~~~~~

Een sessie duurt 60/90 minuten.

€ 88,-

 • Access Energetic Facelift CLASS (klik hier voor inschrijven)

  De ACCESS ENERGETIC FACELIFT is een fantastische manier om zowel het gezicht als het gehele lichaam te versterken en de gevolgen van het ouder worden te keren.
  Het creëert verjonging in het hele lichaam door de verouderingsprocessen om te keren, met de processen die je 'runt'.

  Dit BodyProces bestaat uit 30 Access Consciousness BodyProcessen. Iedere keer als jij iemand een Facelift geeft, run jij automatisch deze 30 processen en het lichaam 'kiest' daar dan uit wat er op dat moment 'nodig' is. Zo werkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zo versterkt je lichaam zich iedere keer meer.
  Je kan het Facelift proces aan anderen én aan jezelf geven. Hoe nog mooier dan dat?

  Stel je voor .... dat het mogelijk is er jonger uit te zien, fitter te zijn en een sterk en gezond lichaam te ervaren, zonder kunstmatige of medische ingrepen van buitenaf. Stel je voor dat je niet hoeft te verouderen....

  Welkom bij de Access Facelift™.

  De Access Facelift™ wordt om zijn kracht wereldwijd gebruikt in salons, spa's, wellness centra, medische centra, privé klinieken en schoonheids- en verjongingsklinieken.

  Een Facelift sessie ontvangen is heerlijk, diep ontspannend en aangenaam en blijkt na ongeveer 20x blijvende resultaten te hebben in huidstrakheid, uitstraling en gezichtscontouren die veel jeugdiger zijn. Wie wil dat nou niet? (je kan het process dus ook aan jezelf geven ;-) ).

  Het zijn zachte aanrakingen op gezicht en nek waardoor de cellen in het hele lichaam worden geactiveerd, zich kunnen herstellen en zo de gevolgen van het ouder worden kunnen keren.

  Er zijn geen vereisten om deel te nemen aan deze Class. Iedereen is welkom en hoeveel moois kan het geven?

  Je leert een sessie te geven en ontvangt en geeft 2 volledige sessies gedurende de Class. Je ontvangt een handleiding en een Access Energetic Facelift Manual. De handleiding bevat oa. informatie over dit proces en de volgorde van de hand posities.

  Na deze eendaagse opleiding krijg je een Certificaat voor 'Access Energetische Facelift Practitioner' en mag je dit proces aan anderen geven en aanbieden in bijv. je praktijk.

  Datum/tijd: in overleg
  Investering: € 260,00

  Inschrijven: maureenlassooy@gmail.com, via het kopje 'Contact' of 'Webshop'.

  Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

 • Access Energetic Facelift SESSIE

  De ACCESS ENERGETIC FACELIFT is een fantastische manier om het lichaam te versterken en de gevolgen van het ouder worden te keren. Het creëert verjonging in het hele lichaam door deze verouderingsprocessen om te keren.

  Door te werken met die energieën waar jij en je lichaam toegang tot hebben, zet je deze omkering in en vinden er positieve veranderingen plaats in je hele lichaam.

  Het zijn zachte aanrakingen op gezicht en nek waardoor de cellen in het hele lichaam worden geactiveerd, zich kunnen herstellen en zo de gevolgen van het ouder worden kunnen keren.

  Stel je voor .... dat het mogelijk is er jonger uit te zien, fitter te zijn en een sterk en gezond lichaam te ervaren, zonder kunstmatige of medische ingrepen van buitenaf. Stel je voor dat je niet hoeft te verouderen....

  Welkom bij de Access Facelift™.

  De Access Facelift ™ wordt wereldwijd gebruikt in salons, spa's, welness centra, medische centra, privé klinieken en schoonheids- en verjongingsklinieken.

  Een Facelift sessie ontvangen is heerlijk, diep ontspannend en warm en blijkt na ongeveer 20x soort van blijvend te zijn.
  Hoe mooi is dat?

  Een sessie boeken kan via de Webshop, het kopje Contact of mail me op maureenlassooy@gmail.com. Een losse Facelift sessie kost € 88,00 (5 kwartier).

* Kijk voor opleidings data op Classenlijst. Andere data en locaties zijn in overleg. Mail me op maureenlassooy@gmail.com.

* Gespreide betaling van de opleiding is mogelijk. Stuur me daarvoor een berichtje.

* Classes & sessie's worden gegeven in de fijne & stille ruimte in omgeving Vught of, indien gewenst & in overleg, op locatie.

* Class tijden zijn van 10u-17u of 9.30u - 16.30u (Facelift Class). Classtijden kunnen varieren. 

* Voor alle prijzen, kijk op Webshop

* Access Joy is per 1-1-2020 vrijgesteld van BTW

* zie hier het AVG van Access Joy. Bij inschrijving en/of contact opnemen, ga je automatisch akkoord met het AVG van Access Joy.