Het begin van iets anders!

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer wat plezieriger zou kunnen zijn? 

Wat als het tijd is voor iets anders, dat vriendelijker, aardiger en gemakkelijker is voor ons? 

Access bars is een behandeling die je in een ontspannen sfeer ondergaat. 

Bedoelt voor mensen die bijvoorbeeld slecht in slaap vallen, vaak wakker worden, zichzelf wegcijferen, of de neiging hebben dit te doen. Mensen met beperkende gedachten en overtuigingen die hen niet helpen.

ACCESS BARS® BEHANDELING

Access bars, 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit, enz.

Voor de één als een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een direct, bij de andere na enkele weken. Je leert te leven zonder een teveel aan stress, hoe je zelf de dingen kunt veranderen die je wenst en hoe je je eigen keuzes maakt.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar heling. Blokkades worden opgeruimd.

Hoe wordt het nog beter dan dat! 

 • Access Bars® Class (klik HIER voor inschrijven)

  Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

  Iedere Bars®-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

  Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
  opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

  Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

  In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

  Het volgen van de Access Bars™ Class is een voorwaarde voor alle Access Consciousness® Kern klassen, aangezien het je lichaam toelaat om de veranderingen die je kiest met gemak te verwerken en te ontvangen.

  Duur: 1 dag
  Voorwaarden: Geen

  Wil jij graag een eendaagse Bars klas volgen?

  Klik op 'Classenlijst' voor Bars klassen.

  Na het volgen van een Bars Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven (en er geld voor vragen mocht je dat willen), meer informatie hierover krijg je in je Bars Class.

  Wat is het, waarvan je altijd geweten hebt dat het mogelijk is, maar nog niet hebt gevonden?

  Laten we onderzoeken wat er echt mogelijk is!

  Prijzen:
  Volle prijs: 300.00 EUR
  Herhaal prijs: 150.00 EUR (als je al eerder een Bars Class hebt gedaan).

  Andere prijzen: kinderen 15 jaar en jonger zijn van harte welkom om gratis mee te doen, mits vergezeld door een betalende volwassene of naar eigen goeddunken regeling/van de facilitator. Tieners van 16 en 17 jaar oud betalen de helft van prijs.

  Data: klik op 'Classenlijst'

  Aanmelden: info@accessjoy.nl, via 'Contactformulier'.

 • Access Bars® Sessie (klik HIER voor inschrijven)

  Een ongelooflijk voedend en vriendelijk proces voor jou en je lichaam.

  Je begint de deuren te openen naar eenheid - waar alles bestaat zonder oordeel. Wat als je meer plezier kan hebben, meer kan lachen en het gevecht, het trauma en het drama opgeeft, wat jou vasthoudt?

  Access Bars kan worden gebruikt om verandering te faciliteren in alle gebieden van je leven. Je Bars laten lopen creëert meer gemak voor jou en je lichaam en ruimt de onderliggende gedachten, gevoelens en emoties op die jou beperken.

  Hoeveel van je leven ben je bezig iets te doen, in plaats van te ontvangen? Voor de meeste mensen is hun Bars laten lopen de eerste keer dat ze zichzelf toestaan om volledig te ontvangen. Ontvangen is één van onze grootste vermogens en één die we vaak, meer dan wat ook, dynamisch weigeren.

  Is het nu tijd om te ontvangen en de deuren naar alle genezing te openen?

  Een sessie boeken kan via 'Webshop' of via 'Contact' of mail naar info@accessjoy.nl.

  Hoeveel moois gaat dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

  Ik nodig je van harte uit voor dat stapje verder...

* Voor de data van de Bars® Classes, kijk op Classenlijst Access

* Gespreide betaling mogelijk. Neem hiervoor Contact op.

* de Classes worden gegeven in een prachtig groene, rustgevende omgeving, met alle ruimte.

* de Classes vinden plaats in Vught of Apeldoorn, tenzij anders aangegeven.

* Class tijden zijn van 10u-18u of 9.30u - 17.30u (Bars Class) en van 10u-17u of 9.30u - 16.30u (Facelift Class). Classtijden kunnen varieren.

* Ik ben geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

* voor prijzen, zie Webshop

* Access Joy is per 1-1-2020 vrijgesteld van BTW

* aanmelden via Contact of Webshop of info@accessjoy.nl

* wil je aanmelden voor een sessie? Doe dit via Contact of info@accessjoy.nl en geef daar aan voor welke sessie je je wilt inschrijven (Bars, Facelift, Body). Geef ook aan of je door-de-weeks, in het weekend en/of 's avonds kunt. Je krijgt dan zsm antwoord. 

* Access BARS® opleidingen bij Access Joy zijn door het KTNO geaccrediteerd voor therapeuten als bijscholing voor verschillende beroepsverenigingen voor 1 studiepunt (K9528).

* kijk ook op de AVG van Access Joy.

Overzicht Access Bars® punten

Access Bars®

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars®-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel en veel groters, ver voorbij wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Bars® helpt bij:

- Stressvermindering/tot rust brengen van van het malende hoofd;

- Je lichaam van meer plezier en gemak voorzien;

- VEEL meer te ontvangen en een beetje minder te doen;

- Beter slapen en fris en vol energie wakker worden;

- Voor ADD, ADHD en HSP;

- Voorafgaand aan examens;

- Voor zwangere vrouwen;

- Voor diepe ontspanning;

- Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades waarin je vastzit;

- Voor het creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven en je bestaan;

- en nog veel meer ;-) 

 

ACCESS BARS®

Access Bars® zijn een ‘tool’ die een andere manier van functioneren op deze planeet faciliteert en vergemakkelijkt. Al triljoenen jaren functioneert de mensheid vanuit de dichtheid van hun gedachten, gevoelens en emoties. Dit is waarmee men zich identificeert en wat iedereen waardevol heeft gemaakt.

Hoe vaker je je Bars® laat doen of nalopen, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zult je ook bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars laten nalopen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen.

Ontvangen doet men niet in deze realiteit. Het oneindige universum geeft en schenkt ons doorlopend van alles. Wij bepalen wat we zullen ontvangengebaseerd op onze bereidheid om te ‘zijn’. Als we functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, ‘zíjn’ we niet. Dan stellen we vast, beslissen, oordelen, concluderen wat we kunnen ontvangen en hoe we het kunnen ontvangen.

Met gedachten, gevoelens en emoties polariseren we eenheid, creëren we afscheiding en snijden we onze ontvankelijkheid af. Ontvangen is één van onze grootste mogelijkheden, die we vaker dan wat dan ook dynamisch weigeren.

Wanneer je je Bars® laat nalopen of ‘runnen’ (Engels: running the Bars) beginthet de polaire elektrische lading, zoals die in je hersens opgeslagen zit, op te lossen. Het activeert als het ware een computervirus van bewustzijn. Het verheldert waar je nog op de automatische piloot functioneert in plaats van vanuit gewaarwording; waar je weigert te ontvangen in plaats van te ontvangen.

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je in elk leven dat je ooit hebt gehad belangrijk achtte. Als je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je je Bars laat nalopen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen, en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. Als je je Bars laat nalopen, verander je letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden.

Elke keer als je iemand anders een Bars sessie geeft, lossen alle overwegingen van hen die overeenkomen met die van jou, ook voor jou op. Je geeft een sessie, je krijgt een sessie en als je dit in je praktijk doet, krijg je nog betaald ook.

De Bars gaat over: het lichaam leren om te ontvangen. Waarlijk ontvangen is als je het lichaam toestaat om keuze te hebben over waar jij aan vasthoudt. Het is waar jij bereid bent om al die dingen te ontsluiten die het lichaam heeft geforceerd om aan te sluiten bij alles waar jij het ooit over hebt gehad. Echt ontvangen is het lichaam toestaan om andere keuzes en mogelijkheden te creëren. Het is de bereidheid en vaardigheid van het lichaam om te kiezen wat het als gezichtspunt wil hebben.

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.

Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

Ik vraag me af hoeveel verandering ik kan hebben? Ik vraag me af hoe gelukkig ik kan zijn?

Hoe wordt het beter dan dit?

Ik nodig je graag uit je leven exponentieel te vergroten en alle mogelijkheden te gebruiken die er zijn. Hoe wordt het nog mooier dan dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Access Bars bij Access Joy

Access Bars®

Access Bars® Neuroscientist