De Acces Bars behandeling kent vele voordelen. Denk aan meer rust in je hoofd, je goed voelen, verbeterde concentratie, het bevordert de nachtrust en helpt tegen depressie. Dit zijn maar een aantal van de vele voordelen van een Access Bars behandeling.

Acces Bars zijn 32 drukpunten in het hoofd die energiebanen vormen. Alles komt hier samen: je gedachten, overtuigingen, emoties en ideeën. Elke van de 32 drukpunten staat in verbinding met een specifiek aspect in je leven. Denk bijvoorbeeld aan drukpunten die staan voor financiën, creativiteit, je lichaam, communicatie, geluk en verdriet.

Zie een Bars sessie als een zéér ontspannende hoofdmassage.

De voordelen van een Acces Bars behandeling:

• betere nachtrust

• fitter wakker

• energiek en blij gestemd

• rust in je hoofd

• meer energie en blijer

• faalangst verdwijnt

• helpt bij ADD, ADHD en HSP; brengt rust & onverzicht

• betere concentratievermogen

• betere leerprestaties op alle vlakken

• stress verminderend & gaat weg, tot diep in de cellen

• positief zelfbeeld en een gegrond & blijvend zelfvertrouwen 

• burn-out klachten verdwijnen en komen niet meer terug

• verwerking van traumatische gebeurtenissen op diep niveau, zelfs over levens heen

• problemen in relatie tot anderen worden inzichtelijk en men kan het loslaten & ordenen

• het loslaten van oude patronen op diep niveau, tevens uit vorige levens

• meer blijvende innerlijke rust

helpt om van verslavingen -op diverse niveau's- af te komen

• je voelt je sterker en gezonder

• en nog veel meer moois ...

 Hoe ziet een Bars sessie eruit?

De Acces Bars behandeling is een energetisch lichaamsproces waarbij de focus ligt op ontspanning van lichaam en geest. Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen -gekleed-  op de massagetafel. In verschillende handposities raak ik de 32 verschillende drukpunten op je hoofd aan. Het enige wat jij hoeft te doen is je te ontspannen.

Wanneer je zonder een vooroordeel of verwachting de behandelkamer in gaat zal het resultaat het grootst zijn. Wanneer je de fysieke of mentale veranderingen het sterkst ervaart, is voor iedereen anders en kan op verschillende vlakken van het leven plaatsvinden. Voor sommige is dat direct of de dag erna, voor anderen na enkele weken. Je kan er in ieder geval zeker van zijn dàt er positieve veranderingen plaats zullen vinden.

Een sessie duurt 45/60 minuten.

 Nù tijdelijk € 40,- (ipv € 88,-) - excl. btw

Neem HIER contact met me op voor een afspraak.

Hoe wordt het nog beter dan dit?? 

 • BARS® Class (klik HIER voor inschrijven)

  Access Bars Cursus:

  Ik geloof in mensen zelfredzaam maken en deze methode is daar super geschikt voor, het is namelijk in 1 dag te leren!

  Na deze dag kun je:

  * Jouw eigen bars laten stromen
  * Anderen behandelen (gratis of tegen vergoeding)
  * Je krijgt toegang tot een Swap groep, waarbij je met gelijkgestemden een bars behandeling gratis uit kunt wisselen (je geeft een behandeling en ontvangt een behandeling)

  Het programma van een 1-daagse Access Bars cursus:

  De training wordt gegeven bij Access Joy in Den Bosch.

  De dag is van 09.30 tot 17.30 uur

  * Je ontvangt het Access Bars handboek en instructie en uitleg
  * Je ontvangt een gelamineerde kaart van de 32 bars op het hoofd
  * Je geeft 2 keer een Bars behandeling
  * Je ontvangt 2 keer een Bars behandeling
  * Je leert werken met een aantal aanvullende technieken, waaronder clearings
  * Je ziet een filmpje gemaakt door de grondleggers van Access Bars
  * Thee, water en versnaperingen (zoet en zout) zijn inbegrepen

  Access Bars is onderdeel van Access Consciousness®
  De grondleggers van Access Conciousness zijn Gary Graig en Dain Heer.

  Minder oordelen, meer bewustzijn. Dat is de kern van hun visie. Iedereen is uniek en je mag in je volledige kracht gaan staan. Als je jouw bewustzijn verhoogt, dan verandert de wereld om jou heen ook en draag je bij aan het transformeren van de aarde naar meer eenheid en bewustzijn.

  De Access Bars zijn een onderdeel van Access Consciousness.

  Kosten:
  Access Bars hanteert wereldwijd een vastgestelde prijs. Dit heeft het grote voordeel dat er niet gestunt kan worden met de prijs.

  De eerste keer dat je een Access Bars class volgt betaal je 300 Euro.
  Kinderen t/m 15 jaar mogen GRATIS meekomen.
  Tieners van 16 en 17 jaar krijgen 50% korting (en betalen 150 Euro).

  Als je de Access Bars Class voor de tweede of derde keer volgt betaal je 150 Euro.

  LET OP: kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen. Zij moeten WEL vermeld worden bij aanmelding.
  Er kan per betalende volwassene 1 kind t/m 15 jaar gratis deelnemen.

  Data:
  neem voor data contact op.

  Let op: soms is er slechts 1 plaats beschikbaar, dat betekent dat er deze datum geen ruimte meer is voor een volwassen/ kind duo. Vraag daarnaar.

  Aanmelden via info@accessjoy.nl, via 'Contact' of via 'Webshop'

 • BARS® Sessie (klik HIER voor inschrijven)

  Access Bars is het resetten van het lichaam, zodat er rust, ruimte en ontspanning ontstaat. Dit resetten gebeurt op een hele zachte manier, namelijk door de vingertoppen op specifieke punten (de bars genoemd) op het hoofd te plaatsen.

  Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

  Die 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebaan en de daarbij behorende overtuigingen en ervaringen in het lichaam over geld, gezondheid, controle, communicatie, sexualiteit, vreugde, verdriet, creativiteit, enzovoort.

  Het aanraken van de bars op je hoofd is als het indrukken van ALT-CTRL-Delete op jouw computer. Je wist oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein. Er ontstaat ruimte.

  Een Bars behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten en zorgt voor ontspanning. In het slechtste geval voelt het als een fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven ten positieve door alle rust en ruimte die ontstaat.

  Access Bars ondersteunt onder andere:

  * Rust en ruimte in je hoofd
  * Beter & dieper slapen
  * Uitgeruster wakker worden
  * Innerlijke rust
  * Meer energie
  * Vanuit je kern en intuïtie durven leven
  * Meer zelfvertrouwen
  * Vrolijker zijn
  * Gezonder zijn

  De techniek is voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen, geschikt.

  Een Bars sessie kost nu € 40,00 (ipv € 88,00). Aanmelden via info@accessjoy.nl of via 'Contact'. Whatsapp kan ook: 06 499 522 59.
  Aanbieding geldig tot half oktober.

Mijn ervaring:

 

In mijn naaste omgeving heb ik echt levens zien transformeren dankzij Acces Bars! Voor mijzelf geeft het ook zo veel rust, ruimte & inzicht om de bars te laten stromen.

Ik had een aantal mensen ontmoet die veel met Acces Bars werkten en 1 ding viel mij op: ze zijn allemaal zo mooi, zacht en open. Het zijn super fijne mensen om bij te zijn. Ik voelde “dit wil ik ook!”. Na mijn eerste Bars cursus was ik volledig overtuigd: dit zou iedereen moeten leren!

Maureen Lassooij
Access Joy

Bars® bij Access Joy

De Bars®

Bars® Wetenschappelijk bewijs

* Sessie's & Classes vinden plaats in Vught / Den Bosch. Contact voor adres.

* Voor alle prijzen, kijk op Webshop

* zie hier het AVG en de AV van Access Joy. Bij inschrijving en/of contact opnemen, ga je automatisch akkoord met het AVG en de AV van Access Joy. 

* Alle maatregelen van Covid zijn van kracht. 

 

Wat is Access Bars®

Bekijk de video hierboven om meer te weten te komen over de Access Bars-sessies en om de reacties van mensen te zien op de onmiddellijke verandering die ze voelen in hun houding en benadering van het leven.

Een van de kernsessies die Access Consciousness aanbiedt, is de Access Bars-sessie. Oprichter Gary Douglas stelt dat deze sessies de basis vormen van Access Consciousness, omdat men alleen met deze sessies bewustzijn kan bereiken. 

De ‘Bars’ zijn 32 punten op het hoofd die elk worden geassocieerd met verschillende gebieden in je leven (geld, communicatie, creativiteit, enz.). Deze Bars slaan energie op die de respectieve aspecten van ons leven beperkt door onze eigen negatieve gedachten en overtuigingen, die alle mogelijke ruimte in beslag nemen voor positieve gedachten. Douglas ontdekte dat door op deze Bars te drukken, we deze zelfbeperkende overtuigingen los kunnen laten en ruimte kunnen maken in onze geest om te creëren wat we van ons leven willen. Zoals Douglas vermeldt in de Access Bars-video, is het alsof je op de delete-knop op je computer drukt.

De Access Bars-sessie duurt ongeveer een uur. Gedurende deze tijd raakt een beoefenaar zachtjes de unieke punten op uw hoofd (uw Bars) aan terwijl u gaat liggen en ontspant op de tafel.

Door deze punten aan te raken, kunt u de houdingen en overtuigingen loslaten die u in het leven beperken. Dit zal je in staat stellen om je volledige potentieel te bereiken en te beginnen met manifesteren wat je ook maar in je leven wilt brengen.

Zoals je kunt zien in de Access Bars-video, legt co-creator Dr. Heer uit dat het belangrijkste onderdeel van een Bars-sessie is om te leren ontvangen van je beoefenaar. Door te leren ontvangen, haal je het meeste uit je sessie en, nog belangrijker, uit je leven. De beoefenaar zal niet alleen de Bars aanraken, maar ze begeleiden je ook door de sessie met verbale facilitatie en leren je hoe je de Bars zo open mogelijk kunt ontvangen. Deze verbale begeleiding, in combinatie met het runnen van de Bars, stelt je in staat om de beperkingen die je aan jezelf hebt opgelegd volledig los te laten en ruimte te maken om te groeien en verder te gaan met je doelen.

Wat zijn de voordelen van de Access Bars-sessies?

Na een Access Bars-sessie zeggen mensen dat ze meteen een gevoel van ‘ruimte’ voelen, alsof ze lichter zijn en er een gewicht van hun schouders is getild. Ze voelen zich minder gespannen en ongerust over de dingen die hen van streek maakten voordat ze de Bars kregen en ze beginnen te begrijpen dat zij degenen zijn die deze angstgevoelens hebben gecreëerd. Ze leren om te stoppen met het creëren van deze negatieve gevoelens en beginnen ze te vervangen door positievere. Deze negatieve gevoelens beginnen op te lossen en je begint je beter in staat te voelen om te bereiken wat je maar wilt in het leven. Dat is het grootste voordeel van het bijwonen van een Bars-sessie - door de ongewenste energie in de Bars los te laten, laat je tegelijkertijd de beperkende gedachten los die je tegenhouden in je leven en begin je ruimte te creëren voor positiviteit.

Zoals je kunt zien in de video over de Access Bars, laten de sessies iedereen sprakeloos en verbaasd achter over het onmiddellijke gevoel van vrijheid en mentale helderheid dat ze voelen. Een van de begeleiders legt uit dat als deze beperkende overtuigingen eenmaal verdwenen zijn, ze niet zomaar terugkomen. Dat deel van je Bars is nu vrijgemaakt, en de sessies zullen je helpen om ze met positieve gedachten te vullen.

Mensen voelen zich veel meer open voor ontvangen in hun leven, of het nu gaat om een ​​gesprek of een ervaring. Volledig kunnen ontvangen kan je op talloze gebieden van het leven helpen. Sommige mensen voelen zich meer verbonden met hun partners of voelen zich dichter bij hun vrienden en familie, sommige mensen voelen zich gewoon gelukkiger en hebben een positievere kijk op het leven.

Als je ervoor openstaat om alles te ontvangen wat de wereld je te bieden heeft, zul je zien hoeveel je wint en hoeveel je levenshouding zal veranderen.

Je kunt alleen het meeste uit de ervaringen in het leven halen als je eerst deze vertroebelende, negatieve gedachten en oordelen hebt losgelaten en nu ruimte in je hoofd hebt om positieve gedachten te ontvangen. Mensen voelen zich meer gemotiveerd om te beginnen met het creëren van het leven dat ze voor zichzelf willen en hebben het gevoel dat ze eindelijk de middelen hebben om dat te doen.

Zoals je in de video ziet, vermeldt een van de Bars-facilitators dat hij 's ochtends wakker wordt met een licht gevoel en opgewonden om elke dag te beginnen, vergeleken met hoe hij zich voelde voor zijn sessies - suf, moe en zichzelf proberen te overtuigen om uit bed te komen.

Het is verbazingwekkend hoeveel een positieve mentaliteit en kijk op het leven je perspectief kan veranderen, en door je perspectief te veranderen in een positiever perspectief, zul je je leven veranderen. Je zult zien hoe uiteindelijk alles op zijn plaats begint te vallen!

Wat is een Access Bars Class en waarom zou je die moeten volgen?

De Bars op je te laten runnen tijdens een Bars-sessie is één ding, en waarom zou je niet leren hoe je de Bars op anderen kunt laten runnen en alles wat je hebt geleerd te delen?

Alternatieve geneeswijzen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en terecht. Meer mensen zijn op zoek naar holistische geneesmethoden voor hun lichaam en geest, en zoeken begeleiding bij het creëren van het leven dat ze altijd al hebben gewild. Meer mensen zijn getuige van de kracht van manifestatie en het vermogen van hun eigen bewustzijn om hun leven te veranderen. Dit is de beste tijd als therapeut voor alternatieve geneeswijzen om uw kennis uit te breiden, zodat u uw klanten zoveel mogelijk begeleiding kunt bieden.

Het geeft enorm veel voldoening om Bars bij je klanten te kunnen runnen in je eigen praktijk, aangezien je zelf de voordelen van deze sessies zult kennen nadat je geleerd hebt om Bars te geven. Je zult weten dat je sessies jouw klanten helpen om ruimte te maken in hun leven voor meer positiviteit en mentale helderheid.

Je klanten zullen zich gesterkt voelen om de nodige veranderingen in hun leven aan te brengen en je zult hun verbeteringen zien na elke keer dat je ze de Bars geeft.

Het is altijd goed om zoveel mogelijk kennis aan je repertoire toe te voegen, en deze eendaagse Bars-les is zo'n lage inzet voor zo'n grote winst. De les is een eendaagse les van 8 uur. Het enige dat nodig is, is één dag om te leren hoe u Bars aan anderen in uw leven kunt geven en hen te helpen bij bewustzijn te komen.

Er zijn wereldwijd duizenden Bars-klassen, met meer dan 3000 facilitators om uit te kiezen die je kunnen leren hoe je Bars aan anderen kunt geven.

Je hebt geen voorkennis op het gebied van gezondheidszorg of certificering nodig om deze lessen te volgen. Je kunt elke leeftijd hebben en elke educatieve achtergrond hebben. Een erkende Access Facilitator zal je door de meest bijgewerkte Access Bars-cursus begeleiden en je voorzien van de tools en handleidingen die je nodig hebt om de Bars te runnen.

Daarnaast zie je een instructievideo waarin oprichter Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer de Access Bars-sessie demonstreren. Je zult ook twee Access Bars-sessies geven en ontvangen. Aan het einde van de sessie ben je een gecertificeerde Access Bars Practitioner.

Je ontvangt een internationaal certificaat van voltooiing en wordt geregistreerd op de website www.accessconsciousness.com.

Je kunt nu de Bars runnen op iedereen, waar ook ter wereld! Als je wilt, kun je er ook voor kiezen om nog twee Access Bars Classes te volgen, waardoor je een Access Bars-facilitator kunt worden die toekomstige Bars classes kan geven.