• Access Bars® Class (klik HIER voor inschrijven)

  Access Bars® zijn energiebanen die door het hoofd en het lichaam lopen. Door de 32 punten op het hoofd zacht aan te raken, komen de hersengolven in Theta, deze staat is te vergelijken met een diepe meditatie.De Access Bars® bevatten de elektrische lading van beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. 

  Door zachte aanraking van de bars, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige oude ballast. Wat is er allemaal mogelijk?

  Wetenschappelijk onderzoek toont de diepe werking van een Bars sessie aan, zie: https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&feature=youtu.be

  Ook vertelt de wetenschap  ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte.

  Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

  Wat gebeurt er in de Bars class?

  • Je krijgt een Bars ‘manual’ en een ‘head chart’ om je te helpen bij het geven van een sessie en een manual mee

  • Er worden een aantal zeer effectieve tools van Access behandeld voor een leven met gemak, vreugde en glorie

  • Je krijgt 2 keer de complete Bars behandeling en je zal ook 2 keer een complete Bars behandeling geven

  • We kijken een korte film met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, grondleggers van Access Consciousness

  • Uitleg van de Thymus Exercise, een verjongend en vitaliserende Access Body-Proces

  • Uitleg van Access Body-Processen Trifold Sequencing systems, Exit Stage left en Restoration of Communion with Earth, die je ter ondersteuning van jezelf en voor anderen kunt gebruiken tijdens of naast de Bars

  • Je leert mensen kennen die net als jij de Bars klas hebben gevolgd (heel handig om de Bars mee te oefenen)

  • Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven

  • Deelnemers ontvangen een geluidsopname van de uitleg opgestuurd

  • Een Bars Class is altijd heel gezellig gebeuren en je komt heerlijk ontspannen en opgeladen weer thuis. Zou dat een bijdrage zijn voor jou?

  • Thee, koffie, water en verschillende zoet en hartig lekkers staat de hele dag klaar.

  • Kinderen: t/m 15 jaar gratis, 16 & 17 jaar halve prijs

  • Vrij parkeren

  Aanmelden via info@accessjoy.nl en kijk voor meer informatie onder het kopje 'webshop'

 • Access Bars® Sessie (klik HIER voor inschrijven)

  Een ongelooflijk voedend en vriendelijk proces voor jou en je lichaam.

  Je begint de deuren te openen naar eenheid - waar alles bestaat zonder oordeel. Wat als je meer plezier kan hebben, meer kan lachen en het gevecht, het trauma en het drama opgeeft, wat jou vasthoudt?

  Access Bars kan worden gebruikt om verandering te faciliteren in alle gebieden van je leven. Je Bars laten lopen creëert meer gemak voor jou en je lichaam en ruimt de onderliggende gedachten, gevoelens en emoties op die jou beperken.

  Hoeveel van je leven ben je bezig iets te doen, in plaats van te ontvangen? Voor de meeste mensen is hun Bars laten lopen de eerste keer dat ze zichzelf toestaan om volledig te ontvangen. Ontvangen is één van onze grootste vermogens en één die we vaak, meer dan wat ook, dynamisch weigeren.

  Is het nu tijd om te ontvangen en de deuren naar alle genezing te openen?

  Een sessie boeken kan via 'Webshop' of via 'Contact' of mail naar info@accessjoy.nl.

  Hoeveel moois gaat dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

  Ik nodig je van harte uit voor dat stapje verder...

* Voor de data van de Bars® Classes, kijk op Classenlijst Access

* Gespreide betaling mogelijk. Neem hiervoor Contact op.

* de Classes worden gegeven in een prachtig groene, rustgevende omgeving.

* de Classes vinden plaats in Vught of op locatie.

* Class tijden zijn van 10u-18u of 9.30u - 17.30u (Bars Class) en van 10u-17u of 9.30u - 16.30u (Facelift Class). Classtijden kunnen varieren.

* voor prijzen, zie Webshop

* Access Joy is per 1-1-2020 vrijgesteld van BTW

* aanmelden via Contact of Webshop of info@accessjoy.nl

* wil je aanmelden voor een sessie? Doe dit via Contact of info@accessjoy.nl en geef daar aan voor welke sessie je je wilt inschrijven (Bars, Facelift, Body). Geef ook aan of je door-de-weeks, in het weekend en/of 's avonds kunt. Je krijgt dan zsm antwoord. 

* Access BARS® opleidingen bij Access Joy zijn door het KTNO geaccrediteerd voor therapeuten als bijscholing voor verschillende beroepsverenigingen voor 1 studiepunt (K9528).

* kijk ook op de AVG van Access Joy.

Heb je ooit gewenst om iets te veranderen in je leven? Een relatie, een gezondheidsissue, je geldstroom? En, hoe hard je het ook probeerde, het lukte je niet om het te veranderen op de manier zoals jij het wilde en wist dat mogelijk is?
 
Wat als één dag je hele leven kan veranderen? Wat als nieuwe mogelijkheden en geluk creëren heel makkelijk was als je daarvoor de juiste tools had om dingen te veranderen?
 
Ik zou je heel graag zien in een 1-daagse Class die ik binnenkort faciliteer over de Access Bars®.
 
Wat is Access Bars®? ‘De Bars®’ is een 'touch-point' therapie, dat de mind stil maakt, ons terugbrengt in balans en een gevoel van gemak creëert, van vrede en van welbehagen, gelijk aan dat van een massage of een meditatie, maar dan anders.
 
Het volgen van een Access Bars Class is een voorwaarde voor het volgen van andere Access Consciousness Classes, omdat het je lichaam toestaat om te veranderen en de veranderingen te ontvangen die jij met gemak kiest.
 
Wil je meer informatie en aanmelden, kijk op https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/bars/access-bars-class_79483/.
 
'All of life comes to me with Ease, Joy and Glory'
 
Wat als jij eens 'anders' kiest, wat is er dan nog meer mogelijk?
 
Ik nodig je van harte uit voor meer bewustzijn :-)
 
Aanmelden via de link of via maureenlassooy@gmail.com.

Overzicht Access Bars® punten

Access Bars®

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars®-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel en veel groters, ver voorbij wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Bars® helpt bij:

- Stressvermindering/tot rust brengen van van het malende hoofd;

- Je lichaam van meer plezier en gemak voorzien;

- VEEL meer te ontvangen en een beetje minder te doen;

- Beter slapen en fris en vol energie wakker worden;

- Voor ADD, ADHD en HSP;

- Voorafgaand aan examens;

- Voor zwangere vrouwen;

- Voor diepe ontspanning;

- Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades waarin je vastzit;

- Voor het creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven en je bestaan;

- en nog veel meer ;-) 

 

ACCESS BARS®

Access Bars® zijn een ‘tool’ die een andere manier van functioneren op deze planeet faciliteert en vergemakkelijkt. Al triljoenen jaren functioneert de mensheid vanuit de dichtheid van hun gedachten, gevoelens en emoties. Dit is waarmee men zich identificeert en wat iedereen waardevol heeft gemaakt.

Hoe vaker je je Bars® laat doen of nalopen, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zult je ook bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars laten nalopen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen.

Ontvangen doet men niet in deze realiteit. Het oneindige universum geeft en schenkt ons doorlopend van alles. Wij bepalen wat we zullen ontvangengebaseerd op onze bereidheid om te ‘zijn’. Als we functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, ‘zíjn’ we niet. Dan stellen we vast, beslissen, oordelen, concluderen wat we kunnen ontvangen en hoe we het kunnen ontvangen.

Met gedachten, gevoelens en emoties polariseren we eenheid, creëren we afscheiding en snijden we onze ontvankelijkheid af. Ontvangen is één van onze grootste mogelijkheden, die we vaker dan wat dan ook dynamisch weigeren.

Wanneer je je Bars® laat nalopen of ‘runnen’ (Engels: running the Bars) beginthet de polaire elektrische lading, zoals die in je hersens opgeslagen zit, op te lossen. Het activeert als het ware een computervirus van bewustzijn. Het verheldert waar je nog op de automatische piloot functioneert in plaats van vanuit gewaarwording; waar je weigert te ontvangen in plaats van te ontvangen.

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je in elk leven dat je ooit hebt gehad belangrijk achtte. Als je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je je Bars laat nalopen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen, en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. Als je je Bars laat nalopen, verander je letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden.

Elke keer als je iemand anders een Bars sessie geeft, lossen alle overwegingen van hen die overeenkomen met die van jou, ook voor jou op. Je geeft een sessie, je krijgt een sessie en als je dit in je praktijk doet, krijg je nog betaald ook.

De Bars gaat over: het lichaam leren om te ontvangen. Waarlijk ontvangen is als je het lichaam toestaat om keuze te hebben over waar jij aan vasthoudt. Het is waar jij bereid bent om al die dingen te ontsluiten die het lichaam heeft geforceerd om aan te sluiten bij alles waar jij het ooit over hebt gehad. Echt ontvangen is het lichaam toestaan om andere keuzes en mogelijkheden te creëren. Het is de bereidheid en vaardigheid van het lichaam om te kiezen wat het als gezichtspunt wil hebben.

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.

Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

Ik vraag me af hoeveel verandering ik kan hebben? Ik vraag me af hoe gelukkig ik kan zijn?

Hoe wordt het beter dan dit?

Ik nodig je graag uit je leven exponentieel te vergroten en alle mogelijkheden te gebruiken die er zijn. Hoe wordt het nog mooier dan dat en wat is er dan nog meer mogelijk?

Access Bars bij Access Joy

Access Bars®

Access Bars® Neuroscientist